Fotograaf Bergschenhoek

Onze ruime fotostudio (ca 100m2) staat in Bergschenhoek (industrieterrein Weg en Land) met directe uitvalswegen naar Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Wij kunnen ons dan ook met recht dè fotostudio van Bergschenhoek noemen! Voor de deur is volop gratis parkeergelegenheid en zelfs met het openbaar vervoer is de fotostudio prima te bereiken.


(Zakelijke) Portretfotografie

De afgelopen 10 jaar hebben we de nodige ervaring opgedaan in het maken van pakkende, creatieve (zakelijke) portretfoto's. Dit doen we vanuit onze fotostudio in Bergschenhoek of op elke gewenste locatie in Nederland en daar buiten. Op zoek naar een uniek kunstwerk voor in huis of een sterk zakelijk portret? Samen creëren we de mooiste portretten!

Meer Info

Kinderfotografie

Wij maken unieke foto's van je (klein)kinderen. Geen standaard plaatjes waar er al zo veel van bestaan, maar creatieve beelden. Het liefst op mooie materialen afgedrukt, waar je jaren plezier van hebt!
Onze kinderfoto's laten zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst.

Meer Info


Zwangerschapsfotografie

Een bijzondere tijd vraagt om bijzondere foto's. En aangezien je niet aan de lopende band zwanger bent, is het natuurlijk te gek als je nog jaren kunt genieten van de foto's van je zwangerschapsshoot.
Tijdens de shoot maken een waanzinnige serie zwangerschapsfoto's in de studio, maar ook op locatie behoort zeker tot de mogelijkheden!

Meer InfoPowered by SmugMug Owner Log In