Fotograaf Berkel en Rodenrijs

Onze grote fotostudio (ca 100m2) staat in Bergschenhoek met directe uitvalswegen naar Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Wij kunnen ons dan ook met recht dè fotostudio Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk noemen! Voor de deur is volop gratis parkeergelegenheid en zelfs met het openbaar vervoer is de fotostudio prima te bereiken.


Wat kunnen we voor je betekenen?


Portretfotograaf Rotterdam

Portretfotografie

Wij hebben meer dan10 jaar ervaring in het maken van creatieve portretfotografie. Dit doen we vanuit onze fotostudio in Bergschenhoek of op elke gewenste locatie in Nederland en daar buiten. Op zoek naar een bijzondere pronkstuk voor in huis of een sterk zakelijk portret? Samen maken we de mooiste portretten!

Meer Info

Zwangerschapsfotograaf Rotterdam

Zwangerschapsfotografie

Aangezien je niet aan de lopende band zwanger bent, is het natuurlijk te gek als je nog jaren kunt genieten van een prachtige foto uit deze bijzondere periode.
Tijdens een zwangerschapsshoot maken een waanzinnige serie zwangerschapsfoto's in de studio, maar ook op locatie behoort zeker tot de mogelijkheden!

Meer Info

Kinderfotograaf Rotterdam

Kinderfotografie

Unieke foto's van je (klein)kinderen? Geen standaardkiekjes, maar tijdloze beelden op mooie materialen afgedrukt, waar je jaren plezier van hebt!
Onze kinderfotografie laat zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst. Geen vluchtige, dertien-in-een-dozijnplaatjes maar creatief, stijlvol beeld dat blijft boeien en een onbetaalbare herinnering vormt.

Meer Info

Portretfotograaf Rotterdam

Zakelijke Portretfotografie

Met miljoenen gebruikers in Nederland is LinkedIn het grootste zakelijke platform dat Nederland kent. Potentiele werkgevers, opdrachtgevers en relaties bekijken regelmatig profielen op LinkedIn.
Een goede professionele profielfoto op LinkedIn mag dan uiteraard niet ontbreken, maar ook op andere social media of bij sollicitaties is een goede profielfoto een must have.
In een korte profielfotoshoot maken wij een krachtige serie profielfoto's, waarmee u professioneel voor de dag kunt komen!

Meer InfoPowered by SmugMug Owner Log In