Fotograaf Bleiswijk

Onze grote fotostudio (ca 100m2) staat in Bergschenhoek op het bedrijventerrein Weg en Land, direct aan de N209. 5 minuutje rijden van Bleiswijk dus. Voor de deur is volop gratis parkeergelegenheid en zelfs met het openbaar vervoer is de fotostudio prima te bereiken.

Emiel Lops Fotografie is gespecialiseerd in:

Portretfotografie

In onze fotostudio in Bergschenhoek maken wij te gekke, creatieve portretten voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om een gaaf portret voor aan de muur of een sterk zakelijk portret, samen creëren we de mooiste portretten.
Je boekt een portretsessie al vanaf € 99,=

Meer Info

Kinderfotografie

Onze kinderfotografie laat zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst. Geen standaardplaatjes, maar creatief, stijlvol en uniek beeld.

Meer info

Zwangerschapsfotografie

Tijdens een zwangerschapsshoot maken een  serie te gekke  zwangerschapsfoto's in de studio, maar ook een fotoshoot op locatie behoort zeker tot de mogelijkheden!
Bijzondere foto's van een bijzondere periode.

Meer info

Zakelijke Portretfotografie

Een goede profielfoto voor social media, je c.v. of eigen website? Deze mag uiteraard niet ontbreken. Een profielfotoshoot in onze fotostudio, inclusief 2 digitale bestanden, boek je voor € 119,=.
Liever een uitgebreide fotoshoot? Uiteraard kun je ook hiervoor bij ons terecht.


Meer info


Powered by SmugMug Owner Log In