Onze grote fotostudio (ca 100m2) staat in Bergschenhoek met directe uitvalswegen naar Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Wij kunnen ons dan ook met recht dè fotostudio van Rotterdam en omstreken noemen!
Voor de deur is volop gratis parkeergelegenheid en zelfs met het openbaar vervoer is de fotostudio prima te bereiken.

Portretfotografie

Met meer dan 10 jaar ervaring als portretfotograaf, ben je in onze fotostudio in Bergschenhoek aan het juiste adres voor te gekke portretfoto's. Op zoek naar een bijzondere pronkstuk voor in huis of een sterk zakelijk portret? Samen creëren we de mooiste portretten!


Meer Info

Kinderfotografie


Onze kinderfotografie laat zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst. Geen vluchtige, dertien-in-een-dozijnplaatjes maar creatief, stijlvol beeld dat blijft boeien en een onbetaalbare herinnering vormt.


Meer Info

Zwangerschapsfotografie

Aangezien je niet aan de lopende band zwanger bent, is het natuurlijk te gek als je nog jaren kunt genieten van een prachtige foto, die je herinnert aan het prilste begin van het leven van je kind.

Tijdens een zwangerschapsshoot maken een waanzinnige serie zwangerschapsfoto's in de studio, maar ook op locatie behoort zeker tot de mogelijkheden!


Meer Info


Zakelijke Portretfotografie

Met miljoenen gebruikers in Nederland is LinkedIn het grootste zakelijke platform dat Nederland kent.
Potentiele werkgevers, opdrachtgevers en relaties bekijken regelmatig profielen op LinkedIn. Een goede profielfoto op LinkedIn mag dan uiteraard niet ontbreken, maar ook op andere social media of bij sollicitaties is een goede profielfoto een must have.
In een korte profielfotoshoot maken wij een krachtige serie profielfoto's, waarmee u professioneel voor de dag kunt komen!


Meer Info


Powered by SmugMug Owner Log In