Fotostudio Bergschenhoek

Sinds 2018 is de fotostudio van Emiel Lops Fotografie verhuisd naar Bergschenhoek. Een nog ruimere fotostudio (ca. 100m2), ruime parkeergelegenheid voor de deur en vanwege de ligging (op de grens met Rotterdam en Berkel en Rodenrijs) bijzonder makkelijk te bereiken.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Kinderfotografie

In onze fotostudio ben je aan het juiste adres voor de mooiste kinderfoto's. Onze kinderfotografie laat zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst. Geen vluchtige, dertien-in-een-dozijnplaatjes maar creatief, stijlvol beeld dat blijft boeien en een onbetaalbare herinnering vormt.

Portretfotografie

Met meer dan 10 jaar ervaring als portretfotograaf kun je gerust stellen dat we daar voldoende ervaring mee hebben.
Op zoek naar een bijzondere "eye-catcher" voor in huis? Samen creëren we de mooiste beelden en zorgen we voor een onvergetelijke herinnering.

Zwangerschapsfotografie

Aangezien je niet aan de lopende band zwanger bent, is het natuurlijk te gek als je nog jaren kunt genieten van een prachtige foto, die je herinnert aan het prilste begin van het leven van je kind. Tijdens een zwangerschapsshoot maken een waanzinnige serie zwangerschapsfoto's in de studio, maar ook op locatie behoort zeker tot de mogelijkheden!

Zakelijke Portretfotografie

Met miljoenen gebruikers in Nederland is LinkedIn het grootste zakelijke platform dat Nederland kent. Potentiele werkgevers, opdrachtgevers en relaties bekijken regelmatig profielen op LinkedIn. Een goede profielfoto op LinkedIn mag dan uiteraard niet ontbreken. In een korte profielfotoshoot maken wij een krachtige serie profielfoto's, waarmee u professioneel voor de dag kunt komen!


Powered by SmugMug Owner Log In