Fotostudio Berkel en Rodenrijs

Sinds 2018 zijn wij met onze fotostudio verhuisd naar het bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek, op een steenworp afstand van Berkel en Rodenrijs, Rotterdam en Bleiswijk. Een ruime fotostudio (ca. 100m2) met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en vanwege de ligging bijzonder makkelijk te bereiken.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Kinderfotografie

In onze fotostudio ben je aan het juiste adres voor de mooiste kinderfoto's. Onze kinderfotografie laat zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst. Geen vluchtige, niets zeggende plaatje, maar creatief, stijlvol beeld, dat zeker niet misstaat aan de wand.

Portretfotografie

Met meer dan 10 jaar ervaring als portretfotograaf kun je gerust stellen dat we weten wat we doen. Op zoek naar een bijzondere blikvanger voor in huis?
Samen creƫren we de mooiste beelden en zorgen we voor een onvergetelijke herinnering.

Zwangerschapsfotografie

Aangezien je niet aan de lopende band zwanger bent, is het natuurlijk te gek als je nog jaren kunt genieten van een prachtige serie foto's, die je herinnert aan het prilste begin van het leven van je kind.
Tijdens een zwangerschapsshoot maken een waanzinnige serie zwangerschapsfoto's in de studio, maar ook op locatie behoort zeker tot de mogelijkheden!

Zakelijke Portretfotografie

Met miljoenen gebruikers in Nederland is LinkedIn het grootste zakelijke platform dat Nederland kent. Potentiele werkgevers, opdrachtgevers en relaties bekijken regelmatig profielen op LinkedIn. Een goede profielfoto op LinkedIn mag dan uiteraard niet ontbreken.
In een korte profielfotoshoot maken wij een krachtige serie profielfoto's, waarmee je professioneel voor de dag kunt komen!Powered by SmugMug Owner Log In