Fotostudio Bleiswijk

Na 6 jaar een fotostudio te hebben gehad in Rotterdam, is de fotostudio van Emiel Lops Fotografie in 2018 verhuisd naar Bergschenhoek.
Een nog ruimere fotostudio (ca. 100m2), ruime parkeergelegenheid voor de deur en vanwege de ligging (op de grens met Rotterdam en Berkel en Rodenrijs) bijzonder makkelijk te bereiken.

Vanuit onze fotostudio werken wij voor zakelijke en particuliere klanten in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk, maar uiteraard ben je ook van harte welkom als je ergens anders vandaan komt!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Kinderfotografie

In onze fotostudio ben je aan het juiste adres voor de mooiste kinderfoto's. Onze kinderfotografie laat zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst. Geen vluchtige, dertien-in-een-dozijnplaatjes maar creatief, stijlvol beeld dat blijft boeien en een onbetaalbare herinnering vormt.

Portretfotografie

Met meer dan 10 jaar ervaring als portretfotograaf kun je gerust stellen dat we daar voldoende ervaring mee hebben. Op zoek naar een bijzondere "eye-catcher" voor in huis? Samen creëren we de mooiste beelden en zorgen we voor een onvergetelijke herinnering.

Zwangerschapsfotografie

Ben je zwanger en wil je deze bijzondere tijd vastleggen? Samen maken we een te gekke serie zwangerschapsfoto’s, waar je nog jaren plezier van hebt.
Een zwangerschapsshoot in onze fotostudio boek je voor € 99,=, maar uiteraard is het ook mogelijk om een zwangerschapsshoot op een andere locatie te plannen.

Zakelijke Portretfotografie

Een goede profielfoto is een must om op een professionele manier naar buiten te treden. Zowel in onze studio, als op locatie, kunnen we professionele zakelijke portretfoto's van je maken.


Powered by SmugMug Owner Log In