Tot 2018 stond onze fotostudio in de Rotterdamse wijk Hillegersberg in een toffe oude fabriek. Daarna zijn wij met onze fotostudio verhuisd naar een bedrijventerrein in Bergschenhoek. Iets minder opwindend, dan het mooie gebouw waar we in zaten, maar de ruimte maakt dat volop goed.
Een ruime fotostudio (ca. 100m2) met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en vanwege de ligging bijzonder makkelijk te bereiken. De fotostudio ligt op de grens van Rotterdam Hillegersberg, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek en is met de auto, fiets en openbaar vervoer prima te bereiken.

In onze fotostudio kun je voor de volgende zaken terecht:

Kinderfotografie

In onze fotostudio ben je aan het juiste adres voor de mooiste kinderfoto's. Onze kinderfotografie laat zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst. Geen vluchtige, niets zeggende plaatje, maar creatief, stijlvol beeld, Bij voorkeur afgedrukt op mooie materialen en op een prominente plek in huis opgehangen.

Portretfotografie

De afgelopen tien jaar hebben we uitgebreid ervaring opgedaan als portretfotograaf en kun je gerust stellen dat we weten wat we doen.
Op zoek naar een bijzondere blikvanger voor in huis? Samen creëren we de mooiste beelden en zorgen we voor een onvergetelijke herinnering.

Zwangerschapsfotografie

Het is misschien wel het leukste, maar in ieder geval ongelooflijk bijzonder om jouw zwangerschap te mogen fotograferen!
Tijdens een zwangerschapsshoot maken een waanzinnige serie zwangerschapsfoto's in de studio, maar ook op locatie behoort zeker tot de mogelijkheden!

Zakelijke Portretfotografie

Niet alleen particulieren komen bij ons over de vloer. ook maken we regelmatig zakelijke portretten in de studio of bij bedrijven.
Met miljoenen gebruikers in Nederland is LinkedIn het grootste zakelijke platform dat Nederland kent. Potentiele werkgevers, opdrachtgevers en relaties bekijken regelmatig profielen op LinkedIn.
Een goede profielfoto op LinkedIn mag dan uiteraard niet ontbreken. In een korte profielfotoshoot maken wij een krachtige serie profielfoto's, waarmee je professioneel voor de dag kunt komen!Powered by SmugMug Owner Log In