Kinderfotografie

Kinderfotograaf

In onze ruime fotostudio in Bergschenhoek (praktisch in Rotterdam) bent u aan het juiste adres voor prachtige kinderfoto's.
Onze kinderfotografie laat zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst. Geen vluchtige, dertien-in-een-dozijnplaatjes maar creatieve, stijlvollle kinderotografie, die blijft boeien en een onbetaalbare herinnering vormt.

Werkwijze fotoshoot

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt zeker voor een kinderfotoshoot. Enige tijd voor de fotoshoot bespreken we uitgebreid welk beeld we gaan maken.
Gaan we in de studio aan de slag of op een te gekke locatie in Rotterdam of ergens anders in het land? Welke sfeer moet het beeld uitstralen? Welke kleding gaat je kind of kinderen dragen? Gaan we werken met props?
Door vervolgens creatief gebruik te maken van het licht in onze fotostudio of op elke ander willekeurige plek in Rotterdam en omgeving creeëren we een te gek beeld en daarmee een waanzinnige herinnering.

Fotostudio of op locatie?

Wij werken voornamelijk in de fotostudio, omdat we daar volledige controle hebben over het licht. Maar mocht je liever op locatie willen fotograferen, dan behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden.

Prijs fotoshoot

Een losse fotoshoot in onze fotostudio boek je voor € 99,00.
Dit zijn de kosten voor de tijd in de fotostudio (ongeveer 60 minuten), de selectie en de voorbewerking van de gemaakte foto's. Achteraf kun je van de gemaakte foto's afdrukken, muurdecoratie of digitale bestanden bestellen. Meer informatie over prijzen en nabestellingen kun je hier teruglezen.

Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan even een mailtje of bel naar 0646085257.
Powered by SmugMug Owner Log In