Portretfotografie

Fotostudio voor Rotterdam en omstreken

Tot 2018 stond onze professionele fotostudio midden in de wijk Hillegersberg in Rotterdam. Inmiddels zijn wij verhuisd naar een nieuwe fotostudio in Bergschenhoek.
Deze fotostudio is groter en biedt betere parkeermogelijkheden, zodat u vrijwel altijd voor de deur kunt parkeren. In onze fotostudio kunt u niet alleen terecht voor creatieve portretfoto's, maar ook voor zwangerschapsfotografie, zakelijke portretfotografie en profielfoto’s.
Bij Emiel Lops Fotografie ontvangt u geen standaardplaatjes, maar unieke, creatieve portretten met karakter.

Duur fotoshoot

De duur van de fotoshoot varieert van half uur tot anderhalf uur en is afhankelijk van het soort foto’s dat u in gedachten heeft.
Een basis profielfotoshoot duurt ongeveer een half uur, waarbij u direct de beste profielfoto’s selecteert. Na de fotoshoot ontvangt u de digitale bestanden, vakkundig nabewerkt in hoge resolutie en in lage resolutie, zodat u deze direct kunt inzetten op uw social media kanalen.
De fotoshoots, waarbij we creatieve portretten maken, zoals kinderportretten, zwangerschapsshoots of uitgebreide portretfotoshoots duren ongeveer een uur.
In dat uur maken we een serie portretfoto’s in verschillende composities en in verschillende stijlen.
Na de fotoshoot maken wij een selectie van de mooiste foto’s en in een aparte bestelsessie kunt u uw foto's bekijken en nabestellingen doen.

Kosten fotoshoot

Een losse fotoshoot in onze fotostudio boek je voor € 99,00. Dit zijn de kosten voor de tijd in de fotostudio (ongeveer 60 minuten), de selectie en de voorbewerking van de gemaakte foto's. Achteraf kun je van de gemaakte foto's afdrukken, muurdecoratie of digitale bestanden bestellen.
Meer informatie over prijzen en nabestellingen kun je hier teruglezen. Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan even een mailtje of bel naar 0646085257.
Powered by SmugMug Owner Log In