Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotograaf Rotterdam

De fotostudio van Emiel Lops Fotografie is dè plek in de regio Rotterdam voor fine-art zwangerschapsfotografie en creatieve portretfotografie.
Ben je zwanger en wil je een waardevolle, tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd?
Met een mooie serie zwangerschapsfoto’s leg je je zwangerschap voor altijd vast. Afgedrukt op de mooiste materialen, heb je nog jaren plezier van deze zwangerschapsfoto’s.

Fotostudio voor zwangerschapsfotografie

Ik werk vanuit een professionele fotostudio in Bergschenhoek, tegen Rotterdam aan. Daar creëer ik de mooiste zwangerschapsfoto’s, kinderfoto’s en portretfoto’s.
Mijn fotostudio is ruim 100m2 groot en biedt daarmee meer dan genoeg ruimte om bijzondere zwangerschapsfoto’s te maken in verschillende settings.

Zwangerschapsfotografie in Rotterdam

Hoewel veel van mijn zwangerschapsfoto’s in mijn fotostudio worden gemaakt, is het uiteraard ook mogelijk om een zwangerschapsshoot op een te gekke locatie in de regio Rotterdam te plannen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Tips Zwangerschapsfotografie

Het is heel goed mogelijk dat je de nodige vragen hebt als het gaat om het plannen van een zwangerschapsshoot.
Op de pagina tips voor je zwangerschapsshoot vind je informatie over het juiste moment voor het plannen van de fotoshoot, kledingkeuze en andere praktische tips. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Ik hoor het graag van je.

Mail of bel en je krijgt alle informatie!

Kosten zwangerschapsfotografie

Een zwangerschapsshoot in onze fotostudio boek je vanaf € 99,=. Dit zijn de kosten voor de tijd in de fotostudio (ongeveer 60 minuten), de selectie en de nabewerking van de gemaakte foto’s.
Achteraf kun je van de gemaakte foto’s afdrukken, muurdecoratie of digitale bestanden bestellen. Op de pagina met kosten van een fotoshoot kun je hier meer over lezen.

Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan even een mailtje of bel naar 0646085257.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.