Zwangerschapsshoot Rotterdam

Emiel Lops Fotografie is dè fotostudio van Rotterdam en omstreken voor zwangerschapsshoots en creatieve portretfotografie.
Ben je zwanger en wil je deze bijzondere tijd vastleggen? Samen maken we een te gekke serie zwangerschapsfoto’s, waar je nog jaren plezier van hebt.

Hoewel 9 maanden erg lang lijkt, is je zwangerschap voorbij voordat je er erg in hebt. Hoe gaaf is het om een mooie serie foto’s te hebben, die je een tastbare herinnering geven aan deze bijzondere periode in jullie leven?

Een zwangerschapsshoot in onze fotostudio boek je voor € 99,=, maar uiteraard is het ook mogelijk om een zwangerschapsshoot op een andere locatie te plannen.

Natuurlijk begrijpen we dat je de nodige vragen hebt als het gaat om het plannen van een zwangerschapsshoot. Hiervoor hebben we dan ook een aparte pagina met informatie over het juiste moment voor het plannen van de fotoshoot, kledingkeuze en andere praktische tips.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? We horen het graag van je. Mail of bel en we geven je graag alle informatie!Powered by SmugMug Owner Log In