Bedrijfsreportage

Expert in Bedrijfsreportages

Emiel Lops Fotografie is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en levert bedrijfsreportages voor het MKB.  
Professionele fotografie is een krachtig instrument om uw bedrijf te presenteren en uw boodschap effectief over te brengen.
Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het realiseren van bedrijfsreportages die een uniek beeld van uw organisatie geven en uw zakelijke verhaal vertellen.

Bedrijfsfoto’s, Zakelijke portretfotografie en Productfotografie

Een bedrijfsreportage beperkt zich niet enkel tot foto’s van de werkvloer. Als bedrijfsfotograaf moet je van alle markten thuis zijn. Vaak houdt een opdracht niet op bij bedrijfsfotografie, maar moeten er ook professionele portretfoto’s van het team worden gemaakt en als er specifieke producten worden geleverd, zijn goede productfoto’s een must. Dit is de reden, waarom ik mij in de loop der jaren gespecialiseerd in deze drie disciplines.

De aanpak

Ik geloof in persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. Voordat we aan de slag gaan met uw bedrijfsreportage, breng ik uw wensen, doelen en specifieke behoeften in kaart. Deze vertaal ik vervolgens naar beelden, die aansluiten bij uw merkidentiteit.
Of het nu gaat om het vastleggen van uw werknemers in actie, het fotograferen van uw productieproces of het documenteren van een speciaal evenement, Emiel Lops Fotografie zorgt ervoor dat geen enkel belangrijk moment gemist wordt.

Waarom Emiel Lops kiezen voor uw bedrijfsreportage?

-Ervaren bedrijfsfotograaf met uitstekende sociale vaardigheden.
-Werkzaam op locatie en een ruime fotostudio nabij Rotterdam.
-Goede, snelle service.
-De beste apparatuur voor elke opdracht.
-Back-up van uw foto’s, waardoor uw bedrijfsfoto’s altijd bewaard blijven.

Kosten bedrijfsfotografie

In mijn tarieven ben transparant en in de meeste gevallen is een standaard tarief van toepassing.
Meer informatie over mijn tarieven is terug te vinden op de pagina met tarieven voor bedrijfsfotografie.