Fotograaf Bergschenhoek

Emiel Lops is fotograaf met een professionele fotostudio op het bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek.
Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in portretfotografie (zowel particulier, als zakelijk). Dit doe ik vanuit mijn fotostudio in Bergschenhoek, maar ik werk ook regelmatig op verschillende locaties in de regio.
Naast portretfotograaf ben ik ook bedrijfsfotograaf. Voor diverse bedrijven en instellingen in Lansingerland, dus ook Bergschenhoek, verzorg ik bedrijfsreportages, productfoto’s en maak ik zakelijke portretfoto’s.

Portretfotograaf Bergschenhoek

In mijn fotostudio kunt u terecht voor creatieve portretfoto’s, fine-art kinderfotografie en zwangerschapsshoots. Bij mij geen “standaardkiekjes”, maar creatief uniek beeld. Ik maak dus niet alleen foto’s, maar creëer herinneringen waar u nog jaren plezier van heeft. Al mijn foto’s worden tot in detail nabewerkt, zodat er een perfect beeld onstaat dat bijzonder geschikt is om als kunstwerk in uw huis te schitteren.

Mogelijkheden fotoshoot

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden, zodat we samen een mooie herinnering kunnen maken.

Bedrijfsfotograaf Bergschenhoek

Niet alleen particulieren weten de weg naar mijn fotostudio te vinden. Ook fotografeer ik regelmatig voor bedrijven in Bergschenhoek en omstreken.
Ik maak bedrijfsreportages, zodat u de beschikking heeft over een beeldbank met professionele bedrijfsfoto’s. Deze kunt u vervolgens gebruiken voor al uw marketing uitingen.

Fotograaf voor zakelijke portretten

Als portretfotograaf beperk ik mij niet alleen tot de particuliere markt. Regelmatig verzorg ik zakelijke portretfotografie voor bedrijven in de regio Bergschenhoek. Dit kunnen profielfoto’s voor LinkedIn zijn, maar ik maak ook regelmatig portretfoto’s op locatie voor interviews en artikelen.
Daarnaast fotograafeer ik met regelmaat producten. Voorbeelden van mijn productfotografie zijn te bekijken in mijn portfolio productfotografie.

Voorbeelden bedrijfsfotografie

Meer van mijn bedrijfsfotografie kunt u bekijken in mijn portfolio bedrijfsfotografie. Dit geldt uiteraard ook voor mijn zakelijke portretfotografie.

Afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in mijn bedrijfsfotografie of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden.