Fotograaf Berkel en Rodenrijs

Emiel Lops is fotograaf in Bergschenhoek. Ik ben gespecialiseerd portretfotograaf en werk zowel in mijn fotostudio, als op locatie.
Mijn fotostudio bevindt zich op bedrijventerrein Weg en Land, op de grens van Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek.

Fotograaf – Particulier

Voor mijn particuliere klanten verzorg ik veel portretfotografie. Hierbij kun je denken creatieve portretfoto’s, fine-art kinderfotografie en zwangerschapsshoots.

Dit doe ik vaak in de fotostudio, maar uiteraard is het ook mogelijk om een fotoshoot te boeken op een te gekke locatie in de buurt van Berkel en Rodenrijs.

Fotoshoot Berkel en Rodenrijs

Een fotoshoot in mijn studio boek je voor € 250,00. Standaard ontvang je bij een fotoshoot 5 volledig nabewerkte digitale bestanden en een professionele fotoprint in het formaat 20×20/30 centimeter.
Meer informatie over de kosten van een fotoshoot vind je op de pagina met kosten van een fotoshoot.

Fotograaf – Zakelijk

Als zakelijk fotograaf ben ik werkzaam in regio Rotterdam, dus ook in Berkel en Rodenrijs. Ik maak ik zakelijke portretten van medewerkers en fotografeer het hele bedrijf.
De foto’s kunnen vervolgens gebruikt worden voor een website, brochure, jaarverslag etc. Voorbeelden van mijn zakelijke portretfotografie zijn te bekijken in mijn portfolio zakelijke portretfotografie.

Profielfoto Berkel en Rodenrijs

Daarnaast maak ik ook veel profielfoto’s. Dit doe ik zowel in mijn fotostudio, als op locatie. Meer informatie over mijn profielfotografie ie terug te vinden op mijn pagina met informatie over profielfotografie.

Fotograaf Berkel en Rodenrijs – Zakelijk tarieven

In mijn tarieven voor mijn zakelijke portretfotografie ben ik transparant en deze zijn dus gewoon terug te vinden op de pagina tarieven zakelijke portretfotografie.
Een fotoshoot voor een profielfoto voor LinkedIn, inclusief 2 bestanden, boekt u al voor € 125,00 inclusief BTW.

Fotostudio voor portretfotografie

Ik heb een eigen fotostudio in Bergschenhoek, die ruim 100m2 groot is en voldoende ruimte biedt voor het maken van portretfoto’s en groepsfoto’s. Ook gebruik ik de fotostudio vaak voor het maken van productfoto’s.
De fotostudio is gunstig gelegen ten opzichte van Berkel en Rodenrijs en is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.