Fotograaf Capelle aan den IJssel

Als Rotterdamse fotograaf, fotografeer ik vanzelfsprekend veel in deze te gekke stad. Maar uiteraard beperk ik mij niet enkel tot Rotterdam. Mijn werkgebied omvat het hele land en Capelle aan den IJssel maakt daar geen uitzondering op. Sterker nog, veel van mijn klanten bevinden zich in Capelle aan den IJssel en ik heb een aantal jaar mogen fotograferen voor het Business Magazine Prins Alexander en Capelle aan den IJssel.
De diversiteit is één van de aspecten van het vak van fotograaf dat dit werk zo boeiend maakt, zowel in het soort opdrachten als op de plekken waar ik fotografeer.
Hoewel ik jaren een fotostudio in Rotterdam-Hillegersberg heb gehad, ben ik sinds 2018 met mijn studio verhuisd naar Bergschenhoek, tegen de rand van Rotterdam aan. Een grote studio van ruim 100m2 met gratis parkeergelegenheid voor de deur en uitstekend te bereiken vanuit Capelle aan den IJssel.

Bij Emiel Lops fotografie kun je voor de volgende zaken terecht:

-Bedrijfsfotografie
-Zakelijke portretfotografie
-Profielfoto’s voor LinkedIn
-Productfotografie

 

Fotograaf voor Bedrijfsfotografie

Ik fotografeer veel voor bedrijven in de regio Capelle aan den den IJssel en profileer mij als een bedrijfsfotograaf. Nu is bedrijfsfotografie een vrij breed begrip en dat maakt mijn werk als fotograaf zo interessant. Ik fotografeer vaak ik om beeldmateriaal te maken voor websites, brochures, content voor social media, persberichten en ondersteunende foto’s voor artikelen in verschillende vakbladen en businessmagazines.
Meer van mijn werk als bedrijfsfotograaf is terug te zien in mijn portfolio bedrijfsfotografie.
Daarnaast fotografeer ik ook regelmatig producten, variërend van kleinere producten in de studio tot technische installaties op locaties. Uiteraard is ook dit werk terug te zien in mijn portfolio productfotografie.

Fotograaf voor zakelijke portretfoto’s

Op zoek naar een fotograaf in de regio Capelle aan den IJssel voor pakkende, professionele  portretfoto’s?
Ik ben gespecialiseerd in zakelijke portretfotografie en werk voor ZZP-ers, multinationals en alles daar tussen in. Ik fotografeer zowel op locatie, als in mijn fotostudio in Bergschenhoek.
Mijn zakelijke portretfoto's worden gebruikt voor interviews, persberichten, websites, social mediaprofielen en smoelenboeken.
Voor een investering van €125,00 heeft u al een professionele, goed belichte en volledig nabewerkte profielfoto, die u ongelimiteerd kunt gebruiken.

Tarieven Fotografie

In mijn tarieven voor mijn bedrijfsfotografie en individuele zakelijke portretfotografie ben ik transparant en deze zijn dus gewoon terug te vinden op de website:

-Tarieven Bedrijfsfotografie
-Tarieven profielfotoshoot in de studio of op locatie

Geïnteresseerd in mijn fotografie?

Op zoek naar een fotograaf in de regio Capelle aan den IJssel en geïnteresseerd in mijn fotografie? Neem gerust contact op en ik bespreek graag alle mogelijkheden.

Waarom kiest u voor Emiel Lops Fotografie?

-Uitgebreide ervaring en terzake deskundig
-Werkzaam op locatie en een ruime fotostudio nabij Rotterdam
-Goede, snelle service
-De beste apparatuur voor de job
-Uitstekende sociale vaardigheden