Fotograaf Rotterdam

Fotograaf uit Rotterdam

Als Rotterdamse fotograaf, fotografeer ik vanzelfsprekend veel in deze te gekke stad. Ik ben gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, portretfotografie (zowel in mijn fotostudio, als op locatie) en productfotografie.
De diversiteit is één van de aspecten van het vak van fotograaf dat dit werk zo boeiend maakt. Hoewel ik jaren een fotostudio in Rotterdam-Hillegersberg heb gehad, ben ik sinds een aantal jaar met mijn studio verhuisd naar Bergschenhoek, tegen de rand van Rotterdam aan. Een grote studio van ruim 100m2 met gratis parkeergelegenheid voor de deur en uitstekend te bereiken vanuit Rotterdam.
Bij Emiel Lops fotografie kun je voor de volgende zaken terecht: –Bedrijfsfotografie
Zakelijke portretfotografie
Profielfoto’s voor LinkedIn
Productfotografie

 

Fotograaf voor Bedrijfsfotografie

Ik fotografeer veel voor bedrijven in de regio Rotterdam en noem mij graag een bedrijfsfotograaf. Nu is bedrijfsfotograaf een vrij breed begrip en dat maakt mijn werk als fotograaf zo interessant. Veelal fotografeer ik om beeldmateriaal te maken voor de website, brochures, content voor social media, persberichten en ondersteunende foto’s voor artikelen in verschillende vakbladen en businessmagazines. Meer van mijn werk als bedrijfsfotograaf is terug te zien in mijn portfolio bedrijfsfotografie.
Daarnaast fotografeer ik ook regelmatig producten, variërend van kleinere producten in de studio tot technische installaties op locaties. Uiteraard is ook dit werk terug te zien in mijn portfolio productfotografie.

Fotograaf voor zakelijke portretfoto’s

Op zoek naar een fotograaf in de regio Rotterdam voor pakkende, professionele  portretfoto’s? Ik ben gespecialiseerd in zakelijke portretfotografie en werk voor ZZP-ers, multinationals en alles daar tussen in. Ik fotografeer zowel op locatie, als in mijn fotostudio in de regio Rotterdam.
Mijn portretfoto’s worden gebruikt voor interviews, persberichten, websites, social mediaprofielen en smoelenboeken.
Voor een investering van €125,00 heeft u al een professionele, goed belichte en volledig nabewerkte profielfoto, die u ongelimiteerd kunt gebruiken.

Tarieven Fotografie

In mijn tarieven voor mijn bedrijfsfotografie en individuele zakelijke portretfotografie ben ik transparant en deze zijn dus gewoon terug te vinden op de website:

Tarieven Bedrijfsfotografie
Tarieven profielfotoshoot in de studio of op locatie

Geïnteresseerd in mijn fotografie?

Op zoek naar een fotograaf in de regio Rotterdam en geïnteresseerd in mijn fotografie? Neem gerust contact op en ik bespreek graag alle mogelijkheden.

Waarom kiest u voor Emiel Lops Fotografie?

-Uitgebreide ervaring en terzake deskundig
-Werkzaam op locatie en een ruime fotostudio nabij Rotterdam
-Goede, snelle service
-De beste apparatuur voor de job
-Uitstekende sociale vaardigheden