Fotoshoot Rotterdam

Bij Emiel Lops Fotografie boek je vanaf €250,00 een fotoshoot in een  professionele fotostudio aan de rand van Rotterdam.
In mijn fotostudio kun je een fotoshoot boeken voor een serie creatieve portretfoto’s, fine-art kinderfoto’s en te gekke zwangerschapsfoto’s.

Ben je op zoek naar “gewoon een paar leuke foto’s”? Dan kan ik je helaas niet helpen.
Er zijn al zat fotografen, die de “standaardplaatjes” maken. Ik probeer bij elke fotoshoot unieke foto’s te maken. Daarom is bij mij geen enkele fotoshoot hetzelfde.

Hoe bereiden we de fotoshoot voor?

Boek je een fotoshoot bij mij in de fotostudio? Of gaan we op een andere locatie in Rotterdam fotograferen?  Vooraf bespreken we uitgebreid de details van de fotoshoot door. Welk soort fotoshoot gaat het worden? Welke kleding draag je tijdens de fotoshoot? Gaan we gebruik maken van props? Wil je visagie bij de fotoshoot boeken?
Dit zijn een paar van de vragen, die komen kijken bij het voorbereiden van de fotoshoot.

De fotoshoot zelf.

Als we de fotoshoot helemaal hebben besproken, maken we een afspraak om daadwerkelijk te gaan fotograferen.
De fotoshoot zelf duurt meestal maximaal een uur. Maak je gebruik van visagie en of haarstyling? Houdt dan rekening met een uur of anderhalf uur extra.
Tijdens de fotoshoot maak ik een serie te gekke foto’s van jou, je kinderen of je gezin. Uiteraard krijg je tijdens de fotoshoot aanwijzingen, zodat je zo flatteus mogelijk op de foto komt.

Na de fotoshoot.

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de beste foto’s en die zet ik in een beveiligde galerij op mijn website.
Jij kunt vervolgens op je gemak kijken welke foto’s je het mooiste vindt en laat me weten van welke foto’s je een bestelling wilt doen.
Dit kunnen digitale bestanden zijn, maar het is uiteraard ook mogelijk om mooie afdrukken, wanddecoratie of albums te bestellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Geïnteresseerd in een fotoshoot?

Wil je graag een fotoshoot boeken? Of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact met me op en ik beantwoord al je vragen.