Fotostudio voor bedrijfsfotografie Zoetermeer

De fotostudio van Emiel Lops Fotografie bevindt zich op het industrieterrein Weg en Land in Bergschenhoek en ligt op een steenworp afstand van Zoetermeer. Dankzij de gunstige ligging uitstekend bereikbaar vanuit Zoetermeer met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Bedrijfsfotograaf Zoetermeer

Emiel Lops Fotografie verzorgt de bedrijfsfotografie voor diverse organisaties in de regio Zoetermeer en Lansingerland. Dit gebeurt zowel vanuit de fotostudio, als op locatie.

Emiel Lops is gespecialiseerd in de volgende disciplines:

Bedrijfsfotografie

Emiel Lops Fotografie levert bedrijfsreportages voor bedrijven en instellingen, zodat u de beschikking heeft over een uitgebreide beeldbank met professionele bedrijfsfoto’s, die u kunt gebruiken voor alle denkbare mogelijkheden.
Voorbeelden van mijn werk kunt u bekijken in mijn portfolio bedrijfsfotografie.

Productfotografie

Naast de meer exclusieve of uitdagende productfoto’s, maak ik natuurlijk ook packshots voor webshops, catalogussen of brochures. Dit kan in de studio, maar uiteraard ook bij uw organisatie in Zoetermeer of op een willekeurige locatie. Voorbeelden van mijn productfotografie kunt u bekijken in mijn portfolio productfotografie.

Zakelijke portretfotografie

Behoefte aan professionele portretfoto’s van uw medewerkers of individueel? Een “smoelenboek” van alle medewerkers maken?
Emiel Lops Fotografie verzorgt zakelijke portretfotografie voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen.
Dit kan zowel bij op locatie in Zoetermeer, als in de fotostudio in Bergschenhoek. Voorbeelden van mijn zakelijke portretfotografie kunt u bekijken in mijn portfolio zakelijke portretfotografie.

Tarieven bedrijfsfotografie

In mijn tarieven ben ik zo transparant mogelijk en deze kunt u terugvinden op de pagina met tarieven voor bedrijfsfotografie.
Hoewel in de meeste gevallen de standaardtarieven van toepassing zijn, is maatwerk soms onvermijdelijk.
Uiteraard maak ik graag een offerte op maat.
Hiervoor treed ik graag met u in contact.

Waarom kiest u voor Emiel Lops Fotografie?

-Uitgebreide ervaring en zeer deskundig.
-Werkzaam op locatie en een ruime fotostudio nabij Zoetermeer
-Uitstekende, snelle service
-De beste en nieuwste apparatuur voor de job
-Uitstekende sociale vaardigheden