Kinderfotograaf Rotterdam

Emiel Lops is dè fine-art kinderfotograaf van Rotterdam.
In mijn fotostudio aan de rand van Rotterdam, maar ook op een te gekke locatie ergens anders maak ik unieke portretfoto’s van kinderen.
Mijn kinderfotografie laat zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst. Geen vluchtige, dertien-in-een-dozijnplaatjes maar creatieve, stijlvollle kinderfotografie, die blijft boeien en een onbetaalbare herinnering vormt.

Kinderfotograaf met studio bij Rotterdam

Tot 2018 stond mijn fotostudio in de wijk Hillegersberg in Rotterdam. Inmiddels heb ik een nòg grotere fotostudio in Bergschenhoek.
Deze fotostudio is ruim 100m2 groot en biedt dus meer dan genoeg ruimte om mooie sfeervolle kinderfoto’s te maken.

Fotoshoot kinderfotografie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt zeker voor een fotoshoot met kinderen.
Enige tijd voor de fotoshoot bespreken uitgebreid welk beeld we gaan maken. Gaan we in de studio aan de slag of op een te gekke locatie in Rotterdam of ergens anders in het land? Welke sfeer moet het beeld uitstralen? Welke kleding gaat je kind of kinderen dragen? Gaan we werken met props?
Door vervolgens creatief gebruik te maken van het licht in onze fotostudio of op elke andere willekeurige plek in Rotterdam en omgeving creëren we een te gek beeld en daarmee een waanzinnige herinnering.

Kinderfotograaf in Rotterdam

Ik werk veel in mijn fotostudio, omdat ik daar volledige controle heb over het licht. Bovendien hebben we in de studio nooit last van slecht weer, dus kan de fotoshoot altijd doorgaan. Maar mocht je liever op locatie willen fotograferen, dan behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden.

Kosten fotoshoot

Een losse fotoshoot in onze fotostudio boek je voor € 250,00. Dit zijn de kosten voor de tijd in de fotostudio (ongeveer 60 minuten), de selectie en de nabewerking van de gemaakte foto’s. Achteraf kies je je 5 favoriete foto's, die je volledig nabewerkt en in hoge resolutie digitaal ontvangt. Ook krijg je een professionele foto print in het formaat 20x20/30 cm. Uiteraard kun je van de gemaakte foto’s afdrukken, muurdecoratie of extra digitale bestanden bestellen.
Op de pagina met kosten van een fotoshoot kun je hier meer over lezen.

Meer informatie over mijn kinderfotografie?

Meer van mijn werk als kinderfotograaf kun je bekijken in mijn portfolio kinderfotografie.
Wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op en ik geef je alle informatie.