Portretfotograaf den Haag

Emiel Lops is portretfotograaf met een fotostudio in de regio den Haag.
Met mijn bedrijf, Emiel Lops Fotografie, heb ik mij in de loop der jaren gespecialiseerd in portretfotografie. Dit doe ik voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
Ik werk vanuit mijn fotostudio in Bergschenhoek, op een steenworp afstand van den Haag, maar ben ook vaak op locatie aan het werk.

Portretfotograaf den Haag – particulier

Als portretfotograaf fotografeer ik veel voor particuliere klanten. Dit doe ik voornamelijk vanuit mijn fotostudio in Bergschenhoek, maar een fotoshoot op een te gekke locatie in de regio den Haag is uiteraard ook mogelijk.
In mijn fotostudio maak ik creatieve portretfoto’s, kinderfoto’s en zwangerschapsfoto’s.

Portretfotograaf den Haag particulier – tarieven

Een fotoshoot in mijn fotostudio is te boeken voor € 250,00. Bij deze fotoshoot ontvang je 5 volledig nabewerkte digitale bestanden in hoge resolutie en een professionele afdruk van 20×20/30 cm.
Meer informatie over de prijzen is terug te lezen op mijn pagina met kosten van een fotoshoot.

Portretfotograaf den Haag – zakelijk

Als zakelijk portretfotograaf ben ik werkzaam in regio den Haag en Rotterdam.Hier maak ik portretten van medewerkers van bedrijven en instellingen. Deze foto’s kunnen dan gebruikt worden voor een website, brochure, jaarverslag etc.
Voorbeelden van mijn zakelijke portretfotografie kunt u bekijken in mijn portfolio zakelijke portretfotografie.
Daarnaast maak ik ook veel profielfoto’s. Hierbij bouw ik een studio op bij de opdrachtgever en maak ik profielfoto’s van alle medewerkers. Meer informatie over mijn profielfotografie vindt u op mijn pagina met informatie over profielfotografie.

Portretfotograaf den Haag zakelijk-tarieven

Van mijn tarieven voor mijn zakelijke portretfotografie maak ik geen geheim. Deze zijn dus gewoon terug te vinden op de pagina tarieven zakelijke portretfotografie.
Een fotoshoot voor een profielfoto voor LinkedIn, inclusief 2 bestanden, boekt u al voor € 125,00 inclusief BTW.

Fotostudio voor portretfotografie

Ik heb een eigen fotostudio in Bergschenhoek, die ruim 100m2 groot is en voldoende ruimte biedt voor het maken van portretfoto’s, groepsfoto’s. Ook gebruik ik de fotostudio vaak voor het maken van productfoto’s.
De fotostudio is gunstig gelegen ten opzichte van Rotterdam, den Haag en Zoetermeer en is prima te bereiken met het openbaar vervoer.