Portretfotograaf Rotterdam

Emiel Lops Fotografie is gespecialiseerd portretfotograaf met een professionele fotostudio in Bergschenhoek, dus op een steenworp afstand van Rotterdam.
In mijn portretfotografie probeer ik foto’s te maken, die de standaard overstijgen. Bij mij liever geen clichéfoto’s in spijkerbroek en wit shirt tegen een spierwitte achtergrond, maar unieke portretfotografie op maat.

Ieder mens is uniek en als portretfotograaf probeer ik dus ook van al mijn gasten een bijzonder portret te maken. Andere portretfoto’s, maar wel portretten waarin mijn signatuur zichtbaar is.

Fotostudio voor portretfotografie

Tot 2018 stond mijn fotostudio midden in de wijk Hillegersberg in Rotterdam. Inmiddels ben ik verhuisd naar een nieuwe locatie op het randje van Rotterdam en Bergschenhoek.
De fotostudio in Bergschenhoek is ruim (zo’n 100m2) en heeft gratis parkeerplaatsen voor de deur. Bovendien is de fotostudio uitstekend bereikbaar vanuit de regio Rotterdam, aangezien hij vlakbij de bekende uitvalswegen ligt.
In mijn fotostudio kunt u niet alleen terecht voor creatieve portretfoto’s, maar ook voor zwangerschapsshoots, zakelijke portretfotografie en profielfoto’s.

Portretfotografie Fotostudio

Fotoshoots kunnen zowel in de studio, als op locatie geboekt worden. De duur van de fotoshoot varieert van een half uur tot anderhalf uur en is afhankelijk van het soort portretfoto’s dat u in gedachten heeft.
Een basis profielfotoshoot voor LinkedIn duurt ongeveer een half uur, waarbij u direct de beste profielfoto’s selecteert.
De fotoshoots voor creatieve portretfotografie, kinderfotografie en zwangerschapsfotografie duren ongeveer een uur tot anderhalve uur.

Maakt u gebruik van visagie en/of haarstyling, dan kan een fotoshoot een hele ochtend of middag in beslag nemen.

Portretfotografie in Rotterdam

Het is ook mogelijk om een fotoshoot op een bijzondere locatie in de regio Rotterdam te boeken. Ik ken tal van plekken in Rotterdam waar we een serie te gekke portretfoto’s kunnen maken.
Door gebruik te maken van mobiele flitsers, kan ik op vrijwel elke locatie het mooie licht creëren dat we nodig hebben om een waanzinnige portretfoto van je te maken.

Kosten fotoshoot

Een losse fotoshoot in mijn fotostudio boek je voor € 250,00. Hierbij zijn 5 volledig nabewerkte digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen EN een professionele afdruk in het formaat 20x20/30 cm.
Achteraf kun je van de gemaakte foto’s uiteraard afdrukken, muurdecoratie of extra digitale bestanden bestellen.

Op de pagina met kosten van een fotoshoot vind je meer informatie over de kosten van een fotoshoot en de prijzen van de nabestellingen.

Wil je meer informatie ontvangen?

Neem dan contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden met je.