Portretfotograaf Rotterdam

Emiel Lops is dè portretfotograaf in de regio Rotterdam voor creatieve portretfotografie, fine-art kinderfotografie en zakelijke portretfotografie. Werkzaam vanuit een professionele fotostudio aan de rand van Rotterdam en op locatie.

 

Portretfotograaf Rotterdam

Sinds 2010 ben ik werkzaam als portretfotograaf in de regio Rotterdam en in de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in portretfotografie. Ik ben portretfotograaf in de breedste zin van het woord en maak creatieve portretfoto's, fine-art kinderfoto's, profielfoto's en zakelijke portretfoto's op locatie.
Veel van mijn portretfoto's worden in de studio gemaakt, maar ik ben ook regelmatig aan het fotograferen op te gekke locaties in Rotterdam.
De regio Rotterdam is mijn voornaamste werkgebied, maar ik ben ook geregeld te vinden in andere delen van het land.

Creatieve Portretfotografie

Voor "Gewoon een paar leuke foto's" ben je bij mij aan het verkeerde adres. Van gewone foto's worden er dagelijks talloze gemaakt en zeg nou eerlijk: Wil jij een alledaagse foto van jezelf, je kinderen of je huisdier aan de muur hebben hangen? Ik dacht het niet!
Daarom probeer ik mijn portretfotografie zo creatief mogelijk te houden en maak ik in nauw overleg met de klant het beeld dat we voor ogen hebben. Zo ontstaan er unieke foto's, die een dierbare herinnering vormen waar je nog jaren plezier van hebt.

Fotostudio voor portretfotografie

Mijn fotostudio in Bergschenhoek is ruim 100m2 groot en biedt voldoende ruimte voor het maken van portretfoto’s, groepsfoto’s.
Ook gebruik ik de fotostudio vaak voor het maken van productfoto’s.
De fotostudio is gunstig gelegen ten opzichte van Rotterdam, den Haag en Zoetermeer en is prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Afspraak maken voor een fotoshoot?

Geïnteresseerd in mijn portretfotografie? Neem contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden!

 

 

PORTFOLIO

CONTACT

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.