Veel Gestelde Vragen

Veel gestelde Vragen

Nog niet alle info ontdekt op de website? Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Bedrijfsfotografie

Wat kost een bedrijfsreportage? Expand Voor bedrijfsfotografie werkt Emiel Lops Fotografie met een tarief op basis van dagdelen. In dat tarief zijn fotografie, nabewerking en levering van foto’s verwerkt.
Reiskosten, parkeerkosten en eventuele bijkomende kosten worden separaat gefactureerd.
Een actueel overzicht van de tarieven voor bedrijfsfotografie is terug te vinden op de pagina met tarieven voor bedrijfsfotografie. Hoeveel foto’s krijgen we bij een bedrijfsreportage? Expand

Emiel Lops Fotografie werkt niet met vaste aantallen foto’s. In de afgesproken tijd maken we de foto’s, die u wilt. Uiteraard bespreken we de fotoshoot voor, zodat er ook een goede inschatting kan worden gemaakt van hoeveel foto’s er gemaakt kunnen worden. Hoe beter de voorbereiding, hoe meer foto’s er gemaakt kunnen worden.

Zakelijke Portretfotografie

Wat kost een zakelijke portretfoto? Expand Een zakelijke portretsessie boekt u vanaf € 125,=.
Alle tarieven voor zakelijke portretfotografie vindt u op de pagina tarieven zakelijke portretfotografie.

Productfotografie

Wat kost een productfoto? Expand Bij productfoto’s wordt er onderscheid gemaakt tussen packshots en productfoto’s.
Packshots worden tegen een witte achtergrond gefotografeerd en uitgeknipt, zodat ze makkelijk in andere documenten, folders etc. kunnen worden geplakt. Bij productfoto’s wordt het product op een creatieve manier in beeld gebracht, vaak in combinatie met props en andere achter- en ondergronden.

Voor packshots geldt een starttarief van €125,= excl. BTW en betaalt u een bedrag per foto. Afhankelijk van de complexiteit van het product en de mate van nabewerking die moet plaats vinden wordt de prijs per foto bepaald. Het tarief begint bij € 11,50 per foto.

Voor productfoto’s gelden andere tarieven, die gebaseerd worden op aantallen foto’s, complexiteit, aantal props etc. Neem contact op om een offerte op maat te ontvangen.