Veel gestelde vragen

Wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot in onze studio boek je vanaf € 99,00. Dit zijn de kosten voor de fotoshoot. Na de fotoshoot bepaal je zelf van welke foto’s je graag een nabestelling wilt doen.
Meer informatie over onze prijzen vind je hier.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

De fotoshoot zelf duurt maximaal een uur. Soms hebben we wat meer tijd nodig om onze modellen op hun gemak te stellen en soms zijn we wat sneller klaar. Onze ervaring is dat een uur in het algemeen ruim voldoende is.

Is visagie bij de fotoshoot inbegrepen?

Visagie is niet standaard inbegrepen, maar wij werken nauw samen met een waanzinnige visagiste en haarstyliste. Zij komt je met alle plezier nog mooier maken!
Op onze pagina met prijzen zie je wat de extra kosten zijn voor visagie en haarstyling.

Moet ik een afspraak maken?

Ja. Wij werken alleen op afspraak. Zo kunnen we je de volledige aandacht geven, zonder gestoord te worden.

Hoe kan ik foto's nabestellen?

Direct na de fotoshoot maken wij een afspraak voor een bestelsessie. Wij maken een selectie van de mooiste beelden en bewerken deze tot een prachtig eindresultaat.
In de bestelsessie laten we je de foto’s zien en kun je aangeven welke foto’s je graag wilt bestellen en op welk materiaal deze moeten worden afgedrukt.

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Jazeker! Wij verkopen verschillende cadeaubonnen. Zo kun je een cadeaubon voor een losse fotoshoot bestellen, maar ook cadeaubonnen van € 50,= of € 100,=. Meer informatie vind je hier.

Hebben jullie maatregelen tegen corona genomen?

Uiteraard willen ook wij de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen gaan. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen, die je hier kunt teruglezen.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.