Zakelijke Portretfotografie Rijswijk

Zakelijke Portretfotografie Rijswijk – Raad van bestuur Middin

Middin heeft een nieuw lid van de raad van bestuur. Daarvoor moesten er nieuwe portretfoto’s gemaakt worden.
De foto’s konden worden meegestuurd met het persbericht, waarin de benoeming van het nieuwe bestuursduo wordt aangekondigd.
Middin is een grote organisatie en biedt met circa 3.600 medewerkers ondersteuning en zorg in Zuid-Holland. Dit doen zij op woonlocaties, activiteitencentra, op school of aan huis aan zo’n 5.900 mensen met een verstandelijke beperking.
Aangezien Middin binnenkort een nieuw hoofdkantoor gaat betrekken in Rijswijk besloten we de portretfoto’s te maken in het nieuwe pand. Op dat moment stond dit pand nog helemaal leeg, dus hadden we volop de ruimte om een mooie serie foto’s te maken.

Dit zijn ideale omstandigehden. Zo heb je volop de ruimte om je flitslicht neer te zetten en voldoende afstand kunt houden van je modellen. Tegelijkertijd zorgt de ruimte er voor dat je ook wat creatiever moet zijn bij het maken van je foto’s. Gelukkig was er in achtergronden genoeg keuze en een verlaten designstoel kon dankbaar als prop gebruikt worden.

Apparatuur

Alle portretfoto’s zijn gemaakt met kleine flitsers van Profoto met paraplu, die het mogelijk maakten om mijn modellen goed uit te lichten.

Portretfotografie op locatie

Sowieso vind ik het te gek om mooie zakelijke portretten te maken, maar portretfotografie op locatie is altijd net wat uitdagender.
Het zoeken naar het mooiste licht, al dan niet in combinatie met flitslicht maakt opdrachten als deze erg leuk om te doen.

Benieuwd naar meer zakelijke portretfoto’s?

In mijn portfolio portretfotografie vindt u een collectie van zakelijke portretten op locatie en portretten, die in een studio-omgeving zijn gemaakt.

Tarieven portretfotografie

Voor portretfotografie hanteer ik heldere tarieven. Op mijn pagina met tarieven voor portretfotografie vindt u alle informatie, maar een offerte op maat is uiteraard ook mogelijk. Contact opnemen kan op verschillende manieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.