Zwangerschapsfotograaf Rotterdam

De fotostudio van Emiel Lops Fotografie is dè plek in de regio Rotterdam voor fine-art zwangerschapsfotografie en creatieve portretfotografie.
Ben je zwanger en op zoek naar een zwangerschapsfotograaf nabij Rotterdam? Ik maak een mooie serie zwangerschapsfoto’s en leg je je zwangerschap voor altijd vast.
Afgedrukt op de mooiste materialen of digitaal, beleef je nog jaren plezier van je zwangerschapsfoto’s.

Zwangerschapsfotograaf met fotostudio

Ik heb een professionele fotostudio in Bergschenhoek, dus uitstekend te bereiken vanuit Rotterdam. Daar creëer ik de mooiste zwangerschapsfoto’s, kinderfoto’s en portretfoto’s.
Mijn fotostudio is ruim 100m2 groot en is dus groot genoeg om vrijwel alle soorten zwangerschapsshoots te doen. Bovendien is het in de fotostudio altijd droog en kunnen we dus heerlijk comfortabel fotograferen!

Zwangerschapsfotografie in Rotterdam

Hoewel ik veel van mijn zwangerschapsfoto’s in mijn fotostudio maak, is het uiteraard ook mogelijk om een zwangerschapsshoot op een te gekke locatie in de regio Rotterdam te plannen.
Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Tips Zwangerschapsfotografie

Het is heel goed mogelijk dat je de nodige vragen hebt als het gaat om het plannen van een zwangerschapsshoot.
Op de pagina tips voor je zwangerschapsshoot vind je informatie over het juiste moment voor het plannen van de fotoshoot, kledingkeuze en andere praktische tips. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Ik hoor het graag van je
Neem contact met me op en ik beantwoord graag al je vragen.

Kosten zwangerschapsfotografie

Een zwangerschapsshoot in onze fotostudio boek je vanaf € 250,=. Hierbij zitten 5 volledig nabewerkte digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen EN een professionele afdruk in het formaat 20x20/30 cm, dus je hebt meteen al een mooie tastbare herinnering.
Na de fotoshoot kun je ook afdrukken, muurdecoratie of extra digitale bestanden bestellen.
Op de pagina met kosten van een fotoshoot kun je hier meer over lezen.

Meer zwangerschapsfoto’s?

Wil je meer zwangerschapsfoto’s zien? In mijn portfolio zwangerschapsfotografie zie je mijn mooiste beelden tot nu toe.

Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op of bel naar 0646085257.