Zakelijke Portretfotografie Rotterdam

Emiel Lops Fotografie is gespecialiseerd in zakelijke portretfotografie, bedrijfsfotografie en productfotografie en biedt daarmee totaaloplossingen voor bedrijven en instellingen, die op zoek zijn naar kwalitatief goede bedrijfsfoto’s, die gebruikt kunnen worden voor website, social media en andere marketingdoeleinden.

Niet alleen fotografeer ik voor bedrijven en instellingen, maar ook voor een profielfoto voor LinkedIn en website ben je in mijn studio aan het juiste adres.

Zakelijke Portretfotografie Rotterdam

Het merendeel van mijn zakelijke opdrachtgevers bevindt zich in de regio Rotterdam. Voor hen creëer ik pakkende zakelijke portretten. Dat doe ik op uiteenlopende locaties, bij bedrijven zelf of in mijn fotostudio in Bergschenhoek.

Portretfotografie in de studio of op locatie in de regio Rotterdam

Mijn fotostudio in Bergschenhoek is gunstig gelegen en bevindt zich in de directe nabijheid van uitvalswegen en is vanuit Rotterdam uitstekend te bereiken met zowel de auto, als met het openbaar vervoer. In mijn ruime fotostudio heb ik de beschikking over een groot aantal flitsers en achtergronden en creëer ik, naast sterke zakelijke portretten, ook regelmatig toffe productfoto’s.
Net zo lief maak ik op locatie mooie portretfoto’s. Dat kan op een toffe industriële locatie, maar uiteraard ook gewoon bij u op kantoor. Binnen no time heb ik een vergaderkamer, loods of bezemkast omgebouwd tot fotostudio en maak ik zakelijke portretten van studiokwaliteit.

Zakelijke Portretfotografie

Zakelijke portretfotografie hoeft zich niet alleen te beperken tot een portretfoto tegen een witte achtergrond. De mogelijkheden met betrekking tot locaties, achtergrond en lichtkeuzes zijn eindeloos.
In mijn portfolio zakelijke portretfotografie kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden.

Tarieven zakelijke portretfotografie

In mijn tarieven ben transparant. Deze kunt u bekijken op mijn pagina met tarieven voor zakelijke portretfotografie.
In de meeste gevallen zijn de standaardtarieven van toepassing, maar uitzonderingen zijn altijd denkbaar.

Geïnteresseerd in mijn zakelijke portretfotografie?

Bent u geïnteresseerd in mijn zakelijke portretfotografie? Neem gerust contact op en ik bespreek graag alle mogelijkheden.

Waarom kiest u voor Emiel Lops Fotografie?

-Uitgebreide ervaring en terzake deskundig
-Werkzaam op locatie en een ruime fotostudio nabij Rotterdam
-Goede, snelle service
-De beste apparatuur voor de job
-Uitstekende sociale vaardigheden