Portretfotografie

Portretfotografie op locatie of in de studio

Professionele fotografie voor bedrijven

Emiel Lops Photography is gespecialiseerd in zakelijke portretfotografie, bedrijfsfotografie en productfotografie en biedt daarmee totaaloplossingen voor bedrijven en instellingen, die op zoek zijn naar kwalitatief goede bedrijfsfoto’s, die gebruikt kunnen worden voor website, social media en andere marketingdoeleinden.

Profielfotografie

Bij zakelijke portretfotografie wordt vaak gedacht aan de “standaard” profielfoto tegen een witte achtergrond, die menig profiel op LinkedIn siert.
Uiteraard maken wij deze profielfoto’s ook regelmatig, maar zakelijke portretfotografie is meer dan dat.

Een professionele zakelijke portretfoto, die gemaakt is in uw bedrijf of op een te gekke locatie vertelt vaak veel meer dan de foto in een studiosetting.
Het portret van de bierbrouwer wordt pas echt interessant als de foto daadwerkelijk in de bierbrouwerij wordt gemaakt. Hetzelfde geld voor de technicus, medisch specialist etc.

"Een professionele zakelijke portretfoto, die gemaakt is in uw bedrijf of op een te gekke locatie vertelt vaak veel meer dan de foto in een studiosetting."

Zakelijke portretfotografie voor ZZP-ers en het MKB

Bij ZZP-ers en het MKB is het contact met de klanten vaak wat persoonlijker dan dat dat bij grote organisaties en multinationals het geval is.
Klanten willen vaak graag weten met wie ze te maken hebben en kwalitatief goede zakelijke portretfoto’s kunnen hierbij een geweldig hulpmiddel zijn. Met meer creatieve portretfoto’s of interessante portretfoto’s op locatie kun je je onderscheiden van jouw concurrenten.

Zakelijke portretfotografie op locatie, het “smoelenboek”

Vanzelfsprekend is het mogelijk om binnen jouw bedrijf of organisatie een tijdelijke fotostudio op te bouwen om zo in een korte tijd alle medewerkers van een professionele zakelijke portretfoto te voorzien.
Vrijwel elke ruimte is hier geschikt voor en binnen een mum van tijd heb je een professionele fotostudio tot je beschikking.
Bij deze opdrachten werken wij in de meeste gevallen volgens de “click & pick” methode. De gemaakte foto’s worden meteen doorgestuurd naar een monitor en jouw collega’s kiezen hun mooiste portretfoto.

"It's one thing to make a picture of what a person looks like, it's another thing to make a portrait of who they are."

Geïnteresseerd in onze zakelijke portretfotografie?

Meer van onze portretfotografie is terug te kijken in ons portfolio portretfotografie.
Neem bij vragen gerust contact op en wij bespreken graag alle mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Emiel Lops Photography?

-Uitgebreide ervaring en terzake deskundig
-Werkzaam op locatie en een ruime fotostudio nabij Rotterdam
-Goede, snelle service