Zakelijke Portretfotografie

Emiel Lops Fotografie is gespecialiseerd in zakelijke portretfotografie, bedrijfsfotografie en productfotografie en biedt daarmee totaaloplossingen voor bedrijven en instellingen, die op zoek zijn naar kwalitatief goede bedrijfsfoto’s, die gebruikt kunnen worden voor website, social media en andere marketingdoeleinden.

Zakelijke Portretfotografie

Bij zakelijke portretfotografie wordt vaak gedacht aan de “standaard” profielfoto tegen een witte achtergrond, die menig profiel op LinkedIn siert.
Uiteraard maak ik deze profielfoto’s ook regelmatig, maar zakelijke portretfotografie is meer dan dat.
Een professionele zakelijke portretfoto, die gemaakt is in uw bedrijf of op een te gekke locatie vertelt vaak veel meer dan de foto in een studiosetting.
Het portret van de bierbrouwer wordt pas echt interessant als de foto daadwerkelijk in de bierbrouwerij wordt gemaakt. Hetzelfde geld voor de technicus, medisch specialist etc.

Zakelijke portretfotografie voor ZZP-ers en het MKB

Bij ZZP-ers en het MKB is het contact met de klanten vaak wat persoonlijker dan dat dat bij grote organisaties en multinationals het geval is.
Klanten willen vaak graag weten met wie ze te maken hebben en kwalitatief goede zakelijke portretfoto’s kunnen hierbij een geweldig hulpmiddel zijn. Met meer creatieve portretfoto’s of interessante portretfoto’s op locatie kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten.

Zakelijke portretfotografie op locatie, het “smoelenboek”

Vanzelfsprekend is het mogelijk om binnen uw bedrijf of organisatie een tijdelijke fotostudio op te bouwen om zo in een korte tijd alle medewerkers van een professionele zakelijke portretfoto te voorzien.
Vrijwel elke ruimte is hier geschikt voor en binnen een mum van tijd heeft u een professionele fotostudio tot uw beschikking.
Bij deze opdrachten werk ik in de meeste gevallen volgens de “click & pick” methode. De gemaakte foto’s worden meteen doorgestuurd naar een monitor en uw medewerker kiest zijn/haar mooiste portretfoto.

Tarieven Portretfotografie

In mijn tarieven ben transparant. Deze kunt u bekijken op mijn pagina met tarieven voor bedrijfsfotografie.
In de meeste gevallen zijn de standaardtarieven van toepassing, maar uitzonderingen zijn altijd denkbaar.

Geïnteresseerd in mijn zakelijke portretfotografie?

Bent u geïnteresseerd in mijn zakelijke portretfotografie? Meer van mijn portretfotografie is terug te kijken in mijn portfolio portretfotografie.
Neem bij vragen gerust contact op en ik bespreek graag alle mogelijkheden.

Waarom kiest u voor Emiel Lops Fotografie?

-Uitgebreide ervaring en terzake deskundig
-Werkzaam op locatie en een ruime fotostudio nabij Rotterdam
-Goede, snelle service
-De beste apparatuur voor de job
-Uitstekende sociale vaardigheden