Emiel Lops Fotografie

Bedrijfsfotograaf Capelle aan den IJssel

Professionele Bedrijfsfotografie

Emiel Lops Fotografie is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en is werkzaam in de regio Capelle aan den IJssel.
Ik verzorg bedrijfsreportages, zakelijke portretfotografie en productfotografie voor bedrijven en instellingen in Capelle aan den IJssel en de regio Rotterdam.
Dit doe ik op locatie en vanuit mijn fotostudio in Bergschenhoek.

Emiel Lops Fotografie levert professionele bedrijfsfotografie van uitstekende kwaliteit tegen een eerlijk tarief.
Voor bedrijven in de regio Capelle aan den IJssel maak ik geregeld bedrijfsreportages, waarbij ik de werkzaamheden op professionele wijze vastleg. Vaak is een nieuwe website of brochure een aanleiding om op zoek te gaan naar een bedrijfsfotograaf en uiteraard wilt u met uw nieuwe website of brochure professioneel voor dag komen. Uw bedrijfsfoto’s kunnen daarbij een belangrijk verschil maken.

Emiel Lops Fotografie levert complete bedrijfsreportages, al dan niet gecombineerd met zakelijke portretfotografie met als resultaat een beeldbank met op maat gemaakte hoogwaardige bedrijfsfotografie. Zo heeft u altijd beschikking over professionele bedrijfsfoto’s, die u kunt inzetten voor al uw marketingdoeleinden.

"Professionele bedrijfsfotografie is als de kers op de taart voor je merk - het maakt alles net wat smakelijker en aantrekkelijker voor je klanten."

Fotostudio voor productfotografie en bedrijfsfotografie

Mijn fotostudio in Bergschenhoek bevindt zich op een steenworp afstand van Rotterdam en is dus zeer gunstig gelegen ten opzichte van Capelle aan den IJssel.
De fotostudio is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en biedt bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Veel van mijn werk als bedrijfsfotograaf wordt op locatie wordt uitgevoerd. Ook fotografeer ik regelmatig in mijn fotostudio.
Hier maak ik vaak productfoto’s of packshots van producten die niet op locatie hoeven worden gefotografeerd. Ook ontvang ik daar regelmatig medewerkers in mijn fotostudio om een aantal pakkende zakelijke portretfoto’s te maken.
Ik heb de beschikking over een ruime voorraad apparatuur, waarmee ik vrijwel elke opdracht kan uitvoeren.

"Als ondernemer ben je trots op jouw producten of dienst. De passie en het vakmanschap wil je uiteraard delen met je (toekomstige) klanten. Wij leggen uw bedrijfsprocessen professioneel en op een creatieve manier vast."

Waarom Emiel Lops kiezen als uw bedrijfsfotograaf?

Tarieven bedrijfsfotografie

Mijn tarieven voor bedrijfsfotografie zijn gebaseerd op dagdelen. Vaak ben ik één of meerdere dagen aan het fotograferen en dan is een vast tarief wel zo prettig.
Op mijn pagina met tarieven voor bedrijfsfotografie vindt u mijn actuele tarieven.
In de meeste gevallen zijn de standaardtarieven van toepassing, maar er zijn altijd situaties waarbij maatwerk noodzakelijk is.
Dit is bijvoorbeeld het geval bij reclamefotografie. Ik bespreek uiteraard graag de mogelijkheden en maak een offerte op maat.

Geïnteresseerd in mijn bedrijfsfotografie?

Bent u geïnteresseerd in mijn werk als bedrijfsfotograaf, productfotograaf of portretfotograaf? In mijn portfolio bedrijfsfotografie is meer van mijn werk te bekijken.
Neem gerust contact op en ik bespreek graag alle mogelijkheden.

Waarom kiest u voor Emiel Lops Fotografie?

-Zeer ervaren bedrijfsfotograaf in de regio Capelle aan den IJssel
-Werkzaam op locatie, tevens professionele fotostudio
-Uitstekende, snelle service
-De beste apparatuur voor de job
-Goede sociale vaardigheden