Bedrijfsfotografie: Het verhaal van jouw bedrijf in beeld.

  • Een beter merkimago door een professionele uitstraling
  • Trek meer klanten aan met authentieke beelden
  • Verhoog betrokkenheid en vertrouwen bij je doelgroep

Professionele Bedrijfsfotografie

Sinds onze oprichting in 2010 heeft Emiel Lops Fotografie zich gestaag ontwikkeld tot een expert op het gebied van bedrijfsfotografie. Onze uitgebreide diensten omvatten:

Employer branding fotografie
Zakelijke portretfotografie
Productfotografie

Wij leveren professioneel en creatief beeldmateriaal aan bedrijven en instellingen voor diverse doeleinden, zoals websites, sociale media, brochures en publicaties in zakelijke magazines.

Als bedrijfsfotograaf bedienen we niet slechts één specifieke doelgroep, wat ons werk bijzonder boeiend maakt. We verkennen diverse bedrijfstakken en zijn regelmatig aanwezig bij ZZP’ers die zich specialiseren in verschillende niches. Gedurende een dag of dagdeel leggen we hun werkzaamheden vast met oog voor detail.

Natuurlijk beperkt ons werk zich niet alleen tot ZZP’ers. We werken ook nauw samen met het MKB om hen te voorzien van een uitgebreide collectie bedrijfsfoto’s die langdurig kunnen worden gebruikt.

Met jarenlange ervaring in de branche begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om jouw bedrijf op de juiste manier in beeld te brengen.

Waarom een bedrijfsfotograaf inhuren?

In 2022 waren er meer dan 1,8 miljoen ZZP’ers in Nederland, en bijna alle bedrijven vallen in de MKB-categorie.
Het MKB zorgt voor ongeveer 70% van de banen. Sommige bedrijven hebben een unieke positie, maar de meeste moeten concurreren. Dus waarom zouden klanten voor jouw bedrijf kiezen?

Natuurlijk lever je een geweldig product of dienst, maar vaak is de eerste kennismaking via de website of een reclamecampagne. Een aantrekkelijke website met professionele bedrijfsfoto’s kan echt het verschil maken. Professionele foto’s die het verhaal van jouw organisatie vertellen, spreken veel meer aan dan saaie stockfoto’s.

Wij bieden een totaaloplossing voor bedrijfsfotografie.

Als bedrijfsfotograaf moet je van alle markten thuis zijn. Een opdracht omvat vaak niet alleen bedrijfsfotografie, maar ook teamfoto’s en goede productfoto’s. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in deze 4 disciplines.

"Als ondernemer ben je trots op jouw producten of dienst. De passie en het vakmanschap wil je uiteraard delen met je (toekomstige) klanten. Wij leggen jouw bedrijfsprocessen professioneel en op een creatieve manier vast."

Waarom Emiel Lops kiezen als jouw bedrijfsfotograaf?

Professionele bedrijfsfotograaf met top-notch skills in omgang met mensen. We schieten op verschillende plekken, plus we hebben een ruime fotostudio vlakbij Rotterdam. Onze service is snel en betrouwbaar. We gebruiken alleen de beste apparatuur voor elke klus. En maak je geen zorgen, we zorgen voor een back-up van al je foto’s, zodat je bedrijfsbeelden altijd veilig zijn.