"Boost je professionele uitstraling met een perfecte profielfoto voor LinkedIn!"

 • Laat een goede eerste indruk achter op recruiters en potentiële werkgevers met een professionele profielfoto.
 • Vergroot je kans om opgemerkt te worden door de juiste mensen en kansen te ontdekken door een professionele profielfoto die eruit springt.
 • Versterk je personal brand en laat zien wie je echt bent met een professionele foto die je persoonlijkheid weerspiegelt.

"Verover LinkedIn Met Een Professionele Profielfoto!"

Maak een geweldige eerste indruk op LinkedIn met onze professionele profielfoto's!

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van pakkende profielfoto’s voor jouw gebruik op LinkedIn. Onze fotostudio, gelegen vlakbij Rotterdam, biedt een ideale setting voor het vastleggen van jouw professionele uitstraling. Daarnaast zijn we flexibel en kunnen we ook op toffe locaties in de omgeving van Rotterdam fotograferen.

In een ontspannen fotoshoot van ongeveer een uur leggen wij een serie pakkende profielfoto’s vast, zodat jij professioneel voor de dag kunt komen op LinkedIn.

Met miljoenen gebruikers in Nederland is LinkedIn het grootste zakelijke platform dat Nederland kent, en het aantal gebruikers groeit nog steeds. Werkgevers, opdrachtgevers en relaties bekijken regelmatig jouw profiel op LinkedIn, en de eerste indruk die ze daarbij krijgen, is van cruciaal belang.

Een goede, professionele profielfoto op LinkedIn mag dan ook absoluut niet ontbreken. Laat ons jou helpen om die onmisbare eerste indruk te maken. Boek nu jouw shoot!

Met miljoenen gebruikers in Nederland is LinkedIn het grootste zakelijke platform dat Nederland kent en het aantal gebruikers groeit nog steeds.

Ontdek de kracht van een professionele profielfotoshoot - jouw uitstraling staat centraal!

Voor een professionele profielfotoshoot in onze fotostudio nemen wij graag de tijd. Bij ons staat jouw uitstraling centraal!
Of je nu voor een basic sessie van een half uur kiest of voor een uitgebreidere fotoshoot waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om tussentijds van kleding te wisselen, wij zorgen voor een ervaring op maat.

Tijdens de fotoshoot worden alle foto’s op een beeldscherm getoond, zodat we samen de beste shots kunnen selecteren. Deze gekozen foto’s worden vervolgens tot in detail nabewerkt. Van het aanpassen van helderheid en contrast tot het verwijderen van oneffenheden zoals pukkeltjes, schilvertjes en rode plekken – wij zorgen ervoor dat jij er op je allerbest uitziet.

Kortom, je krijgt bij ons een profielfoto waarin je de beste versie van jezelf terugziet! Na de shoot ontvang je de foto’s digitaal in zowel hoge als lage resolutie, zodat je ze direct kunt gebruiken voor je LinkedIn-profiel. En niet alleen dat, je kunt de foto’s ook inzetten voor je CV of op je website. Maak vandaag nog een afspraak voor een stralende profielfoto!

"Een goede profielfoto is als een visitekaartje voor je online identiteit

Boost je LinkedIn-presence met onze op maat gemaakte profielfoto-pakketten

Ontdek de perfecte match voor jouw professionele uitstraling! Kies uit onze drie op maat gemaakte pakketten en laat ons jouw LinkedIn-profiel naar een hoger niveau tillen. Boek nu jouw sessie en straal online!

Mini

Eén foto, twee kleuropties, eindeloze mogelijkheden!

99
 • Shoot max. 30 minuten
 • Witte of grijze achtergrond
 • 1 foto

Basis

Maak indruk met twee veelzijdige looks voor je LinkedIn-profiel!

125
 • Shoot max. 45 minuten
 • Witte of grijze achtergrond
 • Kledingwissel
 • 2 foto's - hoge en lage resolutie

Uitgebreid

Ultieme veelzijdigheid. Al jouw perfecte LinkedIn-foto's in één sessie!

225
 • Shoot max. 60 minuten
 • Achtergrond in kleur naar keuze
 • Kledingwissel
 • Verschillende belichtingen
 • 5 foto's - hoge en lage resolutie