Fotograaf voor profielfoto LinkedIn

Emiel Lops Fotografie is gespecialiseerd in het maken van pakkende profielfoto’s voor gebruik op LinkedIn, CV’s, Websites etc.
Profielfoto’s maak ik in mijn fotostudio, vlakbij Rotterdam of op toffe locaties in de omgeving van Rotterdam.
In een fotoshoot van ongeveer een uur creëer ik een serie pakkende zakelijke portretten, waarmee u professioneel voor de dag komt.

Een goede profielfoto op LinkedIn

Met meer dan 6 miljoen gebruikers in Nederland is LinkedIn het grootste zakelijke platform dat Nederland kent, dat bovendien nog steeds groeit.
Werkgevers, opdrachtgevers en relaties bekijken regelmatig uw profiel op LinkedIn en een eerste indruk is snel gevormd.
Een goede, professionele profielfoto op LinkedIn mag dan ook absoluut niet ontbreken.

Profielfoto voor LinkedIn laten maken

Voor een profielfotoshoot in mijn fotostudio neem ik de tijd. Een fotoshoot duurt ongeveer 1 uur, waarbij u de mogelijkheid heeft tussentijds van kleding te wisselen.
Alle foto’s worden meteen op een groot beeldscherm getoond en we kiezen de beste foto’s uit, die nog tot in detail worden nabewerkt.
Naast aanpassingen in helderheid en contrast worden ook pukkeltjes, schilvertjes, rode plekken etc. verwijderd, alsof ze er nooit hebben gezeten.
Kortom in de profielfoto ziet u de beste versie van uzelf terug!

Deze foto’s ontvangt u vervolgens digitaal in hoge en lage resolutie, zodat u ze kunt gebruiken voor uw profiel op LinkedIn, CV of andere social media.

Kosten profielfoto LinkedIn

Een fotoshoot voor een profielfoto in de studio boekt u voor € 125,00. Hierbij zijn twee volledig nabewerkte digitale foto’s inbegrepen.
Tegen een meerprijs is het mogelijk om visagist bij te boeken. Het complete overzicht van de verschillende kosten kunt u teruglezen op de pagina tarieven profielfotografie.

Profielfoto’s laten maken op locatie

Uiteraard is het ook mogelijk om profielfoto’s te laten maken op locatie. Hiervoor kunnen we gebruik maken van een toffe locatie in de regio Rotterdam of daarbuiten.
Ook is het mogelijk om een fotostudio op locatie op te bouwen. Dit is een ideale oplossing als u meerdere personen wilt laten fotograferen voor bijvoorbeeld een “smoelenboek”.

Profielfoto’s en zakelijke portretfotografie

Nieuwsgierig naar meer voorbeelden van mijn werk als portretfotograaf?
In mijn portfolio zakelijke portretfotografie en mijn portfolio profielfotografie krijgt u een indruk van mijn portretfoto’s.

Profielfoto laten maken?

Liever meteen een afspraak maken voor een te gekke profielfoto voor LinkedIn of andere doeleinden?
Neem contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden!