Natuurlijke flair vastgelegd: Profielfotograaf in Rotterdam

 • Laat een goede eerste indruk achter op recruiters en potentiële werkgevers met een professionele profielfoto.
 • Vergroot je kans om opgemerkt te worden door de juiste mensen en kansen te ontdekken door een professionele profielfoto die eruit springt.
 • Versterk je personal brand en laat zien wie je echt bent met een professionele foto die je persoonlijkheid weerspiegelt.

"Verover LinkedIn Met Een Professionele Profielfoto!"

Professionele Profielfotografie Voor Diverse Sectoren

Met ons specialisme in profielfotografie  zijn wij actief in vrijwel alle sectoren. Emiel Lops Photography verzorgt profielfotografie individueel voor bijvoorbeeld ZZP-ers, maar werkt ook voor multinationals, het MKB en alles wat daar tussen past.
Dit doen wij voornamelijk in de regio Rotterdam, maar uiteraard ook elders in het land.
Wij hebben een grote passie voor het vak en streven ernaar het maximale uit een profielfotoshoot te halen en jou er op jouw allerbest uit te laten zien met een professionele, hoogwaardige profielfoto als resultaat.

Profielfotografie op locatie

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij zakelijke portretfotografie op uiteenlopende locaties. Of het nu om portretten bij jou in het bedrijf gaat of om een willekeurige andere locatie in de regio Rotterdam of daarbuiten. Met behulp van een mobiel flitssysteem is het mogelijk om onder vrijwel alle lichtomstandigheden de juiste sfeer te creëren en een krachtig portret te maken van jouw medewerkers.

"Het draait niet alleen om het kennen van de namen, maar ook om het zien van de gezichten die het werk doen."

Professionele Profielfotografie: Essentieel voor een Sterke Presentatie

Een goede profielfoto is essentieel om professioneel over te komen.
Het is dan ook niet verrassend dat steeds meer bedrijven en organisaties hun medewerkers willen presenteren met behulp van een professionele foto.

Maar deze foto’s kunnen natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Denk aan het “smoelenboek”, je handtekening onder e-mails, je avatar voor Skype, enzovoort.

Met onze mobiele studio kunnen we vrijwel elke ruimte omtoveren tot een fotostudio, zodat we je medewerkers kunnen fotograferen tegen een achtergrond naar keuze. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze ruime fotostudio vlakbij Rotterdam.

Apparatuur

We werken natuurlijk met uitstekende apparatuur en zorgen bij elke klus voor voldoende back-up apparatuur. Helaas hebben we ook te maken gehad met weigerende camera’s en flitsers die ermee ophielden, maar dankzij voldoende reserve-apparatuur was het geen enkel probleem om de fotoshoots zonder onderbreking voort te zetten.

Click & Pick

Bij bijna alle profielfotografie hanteren we het “Click & Pick” principe. De profielfoto’s worden direct doorgestuurd naar een computer waar je de meest geslaagde foto’s uitkiest. Ben je niet helemaal tevreden omdat je haar niet goed zit? Geen zorgen. Omdat we de beelden direct kunnen bekijken, kunnen we meteen bijsturen en streven we naar maximale tevredenheid.

Photoshop

Natuurlijk worden de geselecteerde beelden vakkundig bewerkt in Photoshop. Zo kunnen we tanden witter maken, puistjes wegwerken, wallen verminderen, en nog veel meer. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Vraag gerust naar wat er allemaal mogelijk is.

"Niet te onderschatten is de kracht van een goede profielfoto op je cv; het opent de deuren tot eerste indrukken die een blijvende impact kunnen hebben."

Boost je LinkedIn-presence met onze op maat gemaakte profielfoto-pakketten

Ontdek de perfecte match voor jouw professionele uitstraling! Kies uit onze drie op maat gemaakte pakketten en laat ons jouw LinkedIn-profiel naar een hoger niveau tillen. Boek nu jouw sessie en straal online!

Mini

Eén foto, twee kleuropties, eindeloze mogelijkheden!

99
 • Shoot max. 30 minuten
 • Witte of grijze achtergrond
 • 1 foto lage resolutie

Basis

Maak indruk met twee veelzijdige looks voor je LinkedIn-profiel!

125
 • Shoot max. 45 minuten
 • Witte of grijze achtergrond
 • Kledingwissel
 • 2 foto's - hoge en lage resolutie

Uitgebreid

Ultieme veelzijdigheid. Al jouw perfecte LinkedIn-foto's in één sessie!

225
 • Shoot max. 60 minuten
 • Achtergrond in kleur naar keuze
 • Kledingwissel
 • Verschillende belichtingen
 • 5 foto's - hoge en lage resolutie