Emiel Lops Fotografie

Profielfotograaf Zoetermeer

Zakelijke Portretfotograaf Zoetermeer

Als profielfotograaf in de regio Zoetermeer ben ik in vrijwel alle sectoren werkzaam. Ik verzorg individuele profielfotografie voor bijvoorbeeld ZZP-ers, maar werk ook voor mulitinationals, het MKB en alles wat daar tussen past.
Ik heb een grote passie voor het vak en streef ernaar het maximale uit een profielfotoshoot te halen en u er op uw allerbest uit te laten zien met een professionele, hoogwaardige profielfoto als resultaat.

 

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Zoetermeer verzorg ik de zakelijke portretfotografie. Dit kunnen zakelijke portretten bij uw bedrijf zijn of zakelijke portretfotografie op een willekeurige andere locatie in de regio Zoetermeer.
Dankzij het gebruik van een mobiel flitssysteem is het mogelijk om onder vrijwel alle lichtomstandigheden de juiste sfeer te creëren en een krachtig zakelijk portret te maken.

Meer van mijn zakelijke portretfoto’s kunt u bekijken in mijn portfolio zakelijke portretfotografie.

"Een goede profielfoto is de eerste indruk die je cv maakt - het is jouw kans om professionaliteit, vertrouwen en persoonlijkheid te communiceren in één oogopslag."

Profielfotografie in de (mobiele) fotostudio

Een goede, zakelijke profielfoto voor LinkedIn of op het CV is een must om op een professionele manier naar buiten te treden.
Steeds vaker presenteren bedrijven en instellingen hun medewerkers op hun website. U wilt dan uiteraard de beschikking hebben over professioneel ogende profielfoto’s.
Uiteraard kunnen de profielfoto’s ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Hierbij kunt u denken aan het zogenaamde “smoelenboek”, de handtekening onder de email, de avatar voor het gebruik van skype etc.

Met behulp van een mobiele studio is het mogelijk om vrijwel elke ruimte om te bouwen tot een fotostudio en kunnen uw medewerkers gefotografeerd worden tegen een achtergrond naar keuze.

Een indruk van mijn profielfoto’s krijgt u in mijn portfolio profielfotografie.

"Een krachtige profielfoto voor ondernemers is niet alleen een weerspiegeling van hun professionaliteit, maar ook een venster naar vertrouwen, authenticiteit en verbinding."

Apparatuur

Uiteraard werk ik met uitstekende apparatuur en zorg ik bij elke klus voor voldoende back-up apparatuur. Hierin blijf ik regelmatig in investeren.
Weigerende camera’s en flitsers die het begeven heb ik helaas ook mee gemaakt, maar dankzij voldoende back-up apparatuur was het geen enkel probleem om de fotoshoots met gemak voort te zetten.

Click & Pick

Bij vrijwel alle profielfotografie werken ik volgens het “Click & Pick” principe. De profielfoto’s worden meteen doorgestuurd naar een computer en u kiest de meest geslaagde foto’s uit. Niet geheel tevreden, omdat het haar niet goed zit?

Photoshop

Uiteraard worden de geselecteerde beelden vakkundig nabewerkt in photoshop. Zo kunnen tanden witter worden gemaakt, pukkeltjes worden weggewerkt, wallen worden verminderd. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Tarieven Zakelijke Portretfotografie

In mijn tarieven voor zakelijke portretfotografie ben ik zeer transparant. Deze staan op de pagina met tarieven zakelijke portretfotografie.
Heeft u speciale verzoeken? Ik kom graag met u in contact en maak een offerte op maat.