bedrijfsfotografie bierbrouwerij Texels bier

Bedrijfsfotografie Bierbrouwerij

Bedrijfsfotografie Bierbrouwerij Texels Bier

Als bedrijfsfotograaf kom ik bij de meest uiteenlopende klanten over de vloer.
In het algemeen beleef ik veel plezier aan de opdrachten en met mijn nieuwsgierige aard kijk ik veelal mijn ogen uit. Soms komen er opdrachten voorbij, waar je absoluut geen nee tegen kunt zeggen. Zo kreeg ik een telefoontje van 2D-design uit Rotterdam met het verzoek om een beeldbank aan te leggen voor de bierbrouwerij van Texels bier.
3 dagen lang op Texel het complete proces van bierbrouwen, bottelen, proeven etc. vast leggen. Als liefhebber van speciaalbieren was deze opdracht mij op het lijf geschreven.
Super interessant natuurlijk om te zien hoe dat brouwen nu precies in zijn werk gaat en als je dan ook nog drie dagen lang overal mag komen en werkelijk alles mag fotograferen, dan voel je je als een kind in een snoepwinkel.

Licht bij bedrijfsfotografie op locatie

Omdat ik nooit helemaal goed kan inschatten in welke lichtsituaties ik terecht kom, zorg ik er voor dat ik altijd voldoende licht meebreng. Dit varieert van zware studioflitsers, waarmee ik de ruimtes volledig kan uitlichten tot kleine handzame flitsertjes, waarmee ik personen of bepaalde elementen kan uitlichten.

Een bierbrouwerij van deze omvang is een industriële omgeving, waarbij meerdere machines dicht op elkaar staan. Bovendien is het eer kletsnatte bedoeling, dus werken met zware flitsers die aan het lichtnet aangesloten worden was geen optie. Het merendeel van de foto’s heb ik dan ook gemaakt met kleine portable flitsertjes die op afstand bediend kunnen worden.

Nabewerking bedrijfsfoto’s

Na drie dagen fotograferen en een paar duizend foto’s verder, begon de klus van he nabewerken en selecteren van de foto’s. Alle geselecteerde beelden zijn tot in detail nabewerkt en digitaal aangeleverd.

Texels bier heeft nu de beschikking over een uitgebreide beeldbank. De beelden worden gebruikt op de website, social media en voor andere marketingdoeleinden.

Ook bedrijfsfoto’s laten maken?

Wilt u ook een beeldbank aanleggen om zo over unieke content te beschikken voor uw website, social media en overige marketingdoeleinden?
Ik bespreek graag de mogelijkheden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *