Bedrijfsfotografie Rotterdam BOEG

Bedrijfsfotografie Rotterdam bij BOEG

 Voor BOEG detacheringen in Rotterdam heb ik onlangs de complete bedrijfsfotografie verzorgd.
Voor deze opdracht bij dit Rotterdamse bedrijf heb ik een serie zakelijke portretfoto’s gemaakt, sfeerbeelden voor de website en uiteraard een aantal te gekke teamfoto’s.
Ook voor deze opdracht maakte ik gebruik van een mobiele fotostudio en bouwde ik de kantine om tot een professionele fotostudio, zodat we alle medewerkers van nieuwe zakelijke portretfoto’s konden voorzien. Uiteraard werd ook bij deze fotoshoot gebruik gemaakt van het “Click & Pick” systeem.
Alle gemaakte beelden worden meteen doorgestuurd naar een laptop, zodat de medewerkers hun portretfoto’s meteen kunnen bekijken en hun favoriete beeld kunnen selecteren.

Sfeerbeelden op kantoor

De sfeerbeelden hebben we uiteraard in het kantoor gemaakt, waarbij we alle settings professioneel hebben uitgelicht met handige kleine flitsers.
Veel fotografen werken bij voorkeur met natuurlijk licht. Uiteraard kan dit heel mooi zijn, maar je weet nooit in welke lichtsituatie je terecht komt. En het laatste wat je wilt is je opdrachtgever teleurstellen, omdat je geen controle hebt gehad over het licht.

Aangezien het kantoor van BOEG op één van de mooiste plekjes in Rotterdam staat, namelijk de Veerhaven bleek het meebrengen van extra licht geen overbodige luxe. Op sommige punten bleek het pand erg donker van binnen, maar dat heb ik mooi op kunnen lossen door op strategische plekken flitsers neer te zetten.

De groepsfoto’s ten slotte hebben we buiten gemaakt met de prachtige stad Rotterdam als achtergrond.

Deze opdracht bij BOEG in Rotterdam bevatte alle elementen, die mijn werk zo leuk maken. Een mooie locatie, gezellige mensen en een fijne uitdaging als het gaat om het creëren van mooi licht.

Bedrijfsfotografie Rotterdam

Nieuwsgierig naar meer bedrijfsfoto’s? In mijn portfolio bedrijfsfotografie ziet u de beelden, waar ik blij van word.

Tarieven bedrijfsfotografie

Ik streef ernaar zo transparant mogelijk te werken, dus maak ik geen geheim van mijn tarieven.
Hoewel niet altijd van toepassing, hanteer ik in de meeste gevallen een vast tarief voor bedrijfsfotografie.

Afspraak maken?

Meteen een afspraak maken om de mogelijkheden voor een te gekke bedrijfsreportage te bespreken? Dat kan natuurlijk ook. Op mijn contactpagina vindt u alle informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *