Bedrijfsfotografie Haartransplantatie Rotterdam Zantman Kliniek

Bedrijfsfotografie Rotterdam Zantman Kliniek

Bedrijfsfotografie Rotterdam – Zantman Kliniek

Als bedrijfsfotograaf in Rotterdam kom ik op plekken waar anderen niet vaak komen. Dat is één van de vele charmes van het vak van fotograaf.
Onlangs kreeg ik de vraag om de bedrijfsfotografie voor de Zantmankliniek in Rotterdam te verzorgen.
Deze kliniek heeft zich gespecialiseerd in haartransplantaties en is al sinds 1976 een betrouwbare naam in de medische wereld.
Nu ben ik als nuchtere Rotterdammer niet zo heel erg snel onder de indruk, maar met het fotograferen van een medische ingreep had ik nog geen ervaring en ik had geen flauw idee wat ik er van moest verwachten.
Haartransplantaties blijken niet de meest bloederige ingrepen te zijn, dus dat viel alleszins mee.
Als ik bovendien eenmaal door de zoeker van mijn camera kijk ben ik 100% gefocused op mijn fotografie en het maken van perfecte bedrijfsfoto’s voor mijn opdrachtgevers.
Bij bedrijfsfotografie ligt de nadruk op het vastleggen van het proces en dat doe ik het liefst terwijl de werkzaamheden gewoon door gaan. Uiteraard probeer ik daarbij de medewerkers zo min mogelijk in de weg te lopen.
In de behandelkamer van de kliniek was meer dan genoeg ruimte om vrij te bewegen en vanuit verschillende hoeken te fotograferen zonder ook maar iemand in de weg te staan.

Apparatuur voor bedrijfsfotografie

Elke opdracht vereist zijn eigen apparatuur. In bijna alle gevallen werk ik met flitslicht. Hoe Bij opdrachten als deze vind ik het prettig om met lichte apparatuur te werken, zodat ik mijn flitsers snel kan verplaatsen en mijn onderwerp altijd vanuit de meest ideale hoek kan uitlichten.
Voor deze bedrijfsreportage gebruikte ik twee draadloos aanstuurbare flitsertjes, die krachtig genoeg zijn om de ruimte uit lichten, maar licht genoeg om snel ergens anders neer te zetten.

Bedrijfsfotografie regio Rotterdam

Regelmatig verzorg ik voor bedrijven in de regio Rotterdam en daarbuiten de bedrijfsfotografie.
Ik creëer een beeldbank met professionele, unieke bedrijfsfoto’s die het verhaal van de opdrachtgever vertellen.
De foto’s worden meestal gebruikt voor social media, website en andere marketingdoeleinden.

Ook geïnteresseerd in mijn bedrijfsfotografie?

Enthousiast geworden over mijn bedrijfsfotografie? Meer van mijn werk is te bekijken in mijn portfolio bedrijfsfotografie of neem meteen contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden.

Kosten bedrijfsfotografie

Uiteraard komen er bij het maken van een beeldbank kosten kijken. Voor bedrijfsfotografie werk ik in de meeste gevallen met een uurtarief. Meer informatie hierover is terug te lezen op de pagina Tarieven Bedrijfsfotografie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *