Portretfotograaf

Zakelijke Portretfotografie Rotterdam

Zakelijke Portretfotografie Rotterdam voor Identity Games

Al geruime tijd fotografeer ik voor de Rotterdamse bedenker en producent van spellen, Identity Games. De afgelopen jaren mocht ik voor de verpakkingen en instructies van hun spellen de meest uiteenlopende modellen fotograferen.
Een ander vast onderdeel is de zakelijke portretfotografie van de medewerkers.
Bij een bedrijf dat spellen bedenkt en produceert, horen uiteraard ook creatieve zakelijke portretfoto’s.
Alle medewerkers worden in mijn fotostudio met een rood object gefotografeerd, waarna de foto (met uitzondering van het rode object) zwart-wit wordt gemaakt. In de loop der jaren is er een leuke collectie van creatieve zakelijke portretfoto’s ontstaan.

Zakelijke Portretfotografie in de fotostudio of op locatie

Emiel Lops Fotografie verzorgt al jaren zakelijke portretfotografie voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam en daarbuiten.
Hiervoor bent u van harte welkom in mijn ruime fotostudio in Bergschenhoek, maar ook het opbouwen van een fotostudio bij uw bedrijf behoort zeker tot de mogelijkheden.
Ook maak ik graag bijzondere zakelijke portretten op uiteenlopende locaties. Een indruk van mijn werk is te bekijken in mijn portfolio portretfotografie.

Ook ge├»nteresseerd in creatieve zakelijke portretfoto’s?

Neem contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden.

Tarieven zakelijke portretfotografie

Vanzelfsprekend komen er kosten kijken bij het maken van een serie sterke zakelijke portretfoto’s. Ik werk met heldere tarieven, die te bekijken zijn op de pagina tarieven zakelijke portretfotografie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *