Bedrijfsfotografie Rotterdam – De Flamingo’s

Bedrijfsfotografie Rotterdam – De Flamingo’s

Al geruime tijd ben ik aangesloten bij een broodfonds. Een broodfonds is een collectief van zelfstandige ondernemers, die gezamenlijk de kosten dragen voor arbeidsongeschiktheid van één van de deelnemers.
Naast het praktische aspect van verzekering van inkomen bij arbeidsongeschiktheid biedt het broodfonds ook de mogelijkheid om mijn netwerk uit te breiden. En dat biedt weer commerciële mogelijkheden. Als bedrijfsfotograaf bedien ik een breed scala aan klanten. Zo kom ik regelmatig bij interessante bedrijven en krijg ik inzicht in wat zich allemaal afspeelt in de wereld die schuilgaat achter de pui van het betreffende bedrijf. Zo heb ik al bij heel wat bedrijven een kijkje in de keuken mogen nemen, wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt.
Niet alleen fotografeer ik op locatie bij bedrijven, maar regelmatig ook komen de bedrijven naar mij toe. Zo werd ik door Ted, medelid van het broodfonds, gevraagd of ik het zag zitten om een serie foto’s te maken van zijn muzikale trio, “De Flamingo’s”.
Uiteraard ga ik een leuke uitdaging niet uit de weg, dus mocht ik dit dynamische trio in mijn studio ontvangen om een toffe serie foto’s te maken. Foto’s, die gebruikt kunnen worden voor promotiemateriaal en die kunnen worden doorgestuurd naar verschillende artiestenburo’s, zodat ook zij beschikken over actueel beeldmateriaal van dit te gekke trio.

Volgens de omschrijving van het artiestenbureau maken “De Flamingo’s” bedrijfsevenementen, congressen of bruiloften tot een spraakmakend en kleurrijk feest. En daar is geen woord aan gelogen. Binnen no time was de studio gevuld met vrolijke, mooie, grappige muziek en deden De Flamingo’s waar zij het beste in zijn. Een feestje bouwen!

 

Karakteristiek voor “De Flamingo’s” is dat zij strak in pak, op roze schoenen optreden. Om alles mooi in balans te krijgen heb ik ervoor gekozen om de heren tegen een achtergrond te fotograferen, die overeenkomt met de kleur van hun schoenen. Op deze manier ontstaat er een beeld, dat meteen de aandacht van de kijker trekt en dat is wat je als ondernemer wilt. Opvallen en de aandacht krijgen.

Geïnteresseerd in mijn bedrijfsfotografie?

Emiel Lops fotografie is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en zakelijke portretfotografie in de regio Rotterdam en daarbuiten.

Ook geïnteresseerd in het aanleggen van een beeldbank met pakkende bedrijfsfoto’s? Neem gerust contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *