Bedrijfsfotografie in Spanje

 

Bedrijfsfotograaf in Spanje

Ik schrijf wel vaker dat ik als bedrijfsfotograaf een kijkje in de keuken mag nemen bij veel verschillende bedrijven. In de meeste gevallen zijn dat bedrijven in Nederland, maar soms heb ik ook toffe klussen in het buitenland. En hoewel het altijd flink aanpoten is, het blijft immers wel gewoon werk, voelen sommige opdrachten bijna aan als een vakantie.
Dit najaar had ik zo’n opdracht, waarvan ik nu wel kan zeggen dat deze bovenaan mijn lijstje van leukste opdrachten staat.
Eerder had ik al een toffe klus gedaan voor Route Royaal marketing, waarbij ik te gekke bedrijfsfoto’s heb gemaakt voor een hoveniersbedrijf en toen ik door hen gebeld werd met de vraag of ik ook opdrachten in het buitenland aanneem, hoefde ik daar niet al te lang over na te denken.

Olijfolie

El Principe Verde is het bedrijf van Ronald, een man die ik notabene nog ken uit mijn middelbare schoolperiode. Hij is jaren geleden naar Spanje verhuisd en beheert daar nu tientallen olijfboomgaarden en is een eigen merk olijfolie gestart.
Voor de nieuw te bouwen website van El Principe Verde moest er een beeldbank met bedrijfsfoto’s worden gemaakt, waarbij de olijfboomgaarden, de daarbij behorende werkzaamheden en het Spaanse landschap en leven in beeld worden gebracht.

Vakantie?

Drie dagen lang mocht ik mij door het Spaanse platteland en schilderachtige stadjes rond laten rijden en heb ik me helemaal het schompes gefotografeerd. Het voelde bijna als een vakantie. Niet in de laatste plaats, omdat Ronald en ik een onwijze klik hadden en na elkaar jaren niet te hebben gezien weer uitgebreid konden bijpraten.

Het resultaat is een zeer uitgebreide beeldbank met bedrijfsfoto’s, die gebruikt gaan worden op de nieuwe website en voor uitingen op social media, nieuwsbrieven etc.

Ook geïnteresseerd in het aanleggen van een beeldbank met pakkende bedrijfsfoto’s? Neem gerust contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *